Huawei Mate 9:stä vuoti verkkoon livekuvia

Pian julkistettavasta kiinalaisen Huawein uudesta Mate 9 -puhelimesta on levinnyt verkkoon ensimmäisiä livekuvia, joihin on kuitenkin syytä suhtautua varauksella, sillä varmistusta niiden aitoudesta emme ole saanneet. Kyseessä on yhtiön seuraava phablet-kokoluokkaan sijoittuva laite, joka julkistetaan mitä ilmeisimmin 3. marraskuuta. Tuolloin Huawei järjestää nimittäin julkistustilaisuuden.
Uudet kuvat esittelevät maailmalle varsin perinteisen näköisen laitteen. Rakenteellisesti Mate 9 ei vaikuttaisi tarjoavan mitään erityistä. Runko ja takaosa vaikuttaisivat olevan metallista. 

Laitteen etupuolta hallitsee näyttö, joka huhujen mukaan on kooltaan 5,9 tuumaa ja tarkkuudeltaan ilmeisesti 1920 x 1080 pikseliä. Verkossa liikkuu tietoja myös Pro-versiosta, jossa näytön tarkkuus olisi nostettu 2560 x 1440 pikseliin ja itse paneeli olisi aavistuksen kaareva.

Mate 9:ssä kamerapuolella yhteistyötä on tehty Leican kanssa. Takaa löytyy 20 ja 12 megapikselin kamerat sekä sormenjälkilukija. Kameroiden tukena on LED-kaksoissalama.

Puhelimen sydämenä on valmistajan oma Kirin 960 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on mallista riippuen 4 tai 6 gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua. Akku on tietojen mukaan kapasiteetiltaan 4000 mAh:ta. Mukaan on myös saatu mitä ilmeisimmin Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, jonka päällä lepää tuore EMUI 5.0 -käyttöliittymä.

Android Authority, First real life images of Huawei Mate 9 leaked

5 kommenttia

  1. Niin. Aika näyttää. Voihan tuo olla proto.

   Mutta joo, korjasin vähän juttua, että kuviin on syytä suhtautua varauksella. Niiden aitoutta kun ei tosiaan ole vahvistettu.

   1. On totta, ettei kuvassa oleva laite ole Huawein Mate 9 tai sen variantti – edes prototyyppi, vaan puhtaasti väärennös. Harmi, etteivät ulkomaiset mediatkaan ole asiaa tajunneet ja korjanneet. Joka tapauksessa Mate 9:n prototyypit näyttävät takaa hyvin pitkälti tältä (kuvassa pelkkä takakansi ilman sisuskaluja): http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2016/08/Huawei-Mate-9-1.jpg

    Kyseessä on nyt vedenpitävä fakta, mutta vahvistus torstaina.

    1. P.S. Edes uusien mallien prototyypit eivät käytä noin vanhaa softaa, mitä kuvassa oleva puhelin sisältää.

Kommentointi on suljettu!