Hintavinkki: Galaxy A5 (2016) tänään ainoastaan 269 euroa

MobiiliBlogi ja hyvät hintavinkit kuuluvat kiinteästi yhteen samalla tavalla kuin videot ja laadukkaat testit, kuten viimeisimpänä laaja katsauksemme Apple iPhone 7 Plussan kaksoiskameraan. Tämänkertainen hintavinkki koskee Samsungia ja korealaisvalmistajan alkuvuodesta kauppoihin Suomessa rantautunutta toisen sukupolven Galaxy A5 -älypuhelinta, jonka suositushinta oli tuolloin 429 euroa.

Alkuperäisestä hinnasta on kuitenkin tultu alaspäin ja nykyiseltään Galaxy A5:n (2016) saa itselleen yleisesti sellaisella 350 eurolla. Jos toimii kuitenkin tänään, säästää laitteen hinnassa huomattavan summan rahaa. Elektroniikkaketju Gigantti myy Samsung Galaxy A5 (2016) -puhelinta nimittäin erittäin houkuttelevalla 269 euron hinnalla. Tarjous on kuitenkin voimassa vain tänään lauantaina (5.11) ja ainoastaan Gigantin verkkokaupasta ostettaessa.

Galaxy A5 (2016) on laadukkaan rakenteen omaava älypuhelin, jossa yhdistyvät metalli ja lasi. Puhelimessa on 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikseli Super AMOLED -kosketusnäyttö, jonka kautta hallitaan laitteen Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmää. Puhelimen sydämenä on kahdeksasta suoritinytimestä muodostuva järjestelmäpiiri, jonka tukena on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat muun muassa 13 megapikselin f/1.9-aukolla ja optisella kuvanvakaimella varustettu takakamera, viiden megapikselin etukamera, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka, 4G LTE cat.6, WiFi, GPS, GLONASS, FM-radio, sormenjälkitunnistin ja 2900 mAh:n akku.

Kooltaan toisen sukupolven Galaxy A5 on 144,8 x 71 x 7,3 millimetriä ja se painaa 155 grammaa. Puhelin on saatavilla mustana, valkoisen sekä kultaisena.

Tässä on hyvä yleispuhelin tai esimerkiksi mainio vaihtoehto perheen nuorisolle Pokémon GO:n pelaamiseen. Olemmekin MobiiliBlogissa listanneet loistavia ja edullisia vaihtoehtoja ”Pokémon GO -puhelimiksi”. Jos aihe ryhtyi kiinnostamaan, niin käy lukaisemassa artikkeli linkistä: Mikä puhelin Pokémon GO:n pelaamiseen? tässä muutama edullinen vaihtoehto.

Jos puhelin kiinnostaa, toimi nopeasti ja suuntaa siis Gigantin verkkokauppaan. Tarjous on, kuten jo alussa mainitsin, voimassa vain tänään.

4 kommenttia

 1. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä/lukea arvostelu tästä puhelimesta. Miten muuten pärjää hintaluokkansa muiden mallien (Huawei P9 lite, Sony Xperia M5 jne) kanssa?

 2. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was
  wondering your situation; many of us have created some nice methods and
  we are looking to swap techniques with other folks, please shoot me an email if interested.

 3. Thhose we refeer to as the ”Masters” are revered foor their
  masterpiece works, that have endured during the entire
  ages. However, the use of thee right tools you are able to escalate to new heights
  of success. So to wrap things up to locate your voice and attach by having an audience you shoukd do three simple things.

Kommentointi on suljettu!