OnePlus julkistaa puhelimen Snapdragon 821 -sirulla 15.11 – OnePlus 3T?

Kiinalainen OnePlus valmistautuu julkistamaan seuraavan sukupolven lippulaivansa. Ensin Qualcomm kiusoitteli Twitterissä, että OnePlus tulee pian esittelemään jotain uutta, jota vauhdittaa Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri. Seuraavana päivänä kiinalaisvalmistaja itse avasi asiaa yleisölle paremmin paljastamalla, että luvassa on jotain uutta 15. päivä marraskuuta. Yhtiön nykyinen lippulaiva, OnePlus 3, julkistettiin kesäkuussa. Elisa toi puhelimen myyntiin yksinoikeudella Suomessa kesä-heinäkuun vaihteessa ja sen jälkeen OnePlus 3 on ollut jatkuvasti erittäin korkealla Elisan myydyimpien puhelinten listalla. Lokakuussa se oli Elisan myydyin puhelin.

Huhun mukaan tuleva uutuus kantaa nimeä OnePlus 3T. Ainoa varma tietoja on tässä vaiheessa se, että laitteen sisältä löytyvä Snapdragon 821 -siru on kellotettu 2,35 gigahertsiin.

Ominaisuuksien osalta OnePlus 3T:n arvellaan perustuvan 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin AMOLED-kosketusnäyttöön, jolla hallitaan uutta Android 7.0 Nougat -pohjaista käyttöjärjestelmää. Puhelimesta odotetaan myös löytyvän kuusi gigatavua käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja uusi 20 megapikselin kamera (Sony IMX395) f/1.7-optiikalla sekä entistäkin nopeammalla automaattitarkennuksella.

Android Central, OnePlus 3T with Snapdragon 821 will be unveiled on Nov 15