OnePlus 3 päivittyy Nougattiin loppuvuoden aikana – myös OnePlus 2 saa Android 7.0:n

Kiinalainen OnePlus paljastaa verkkojulkaisu Engadgetille, että OnePlus 3 -puhelinmalli, tulee päivittymään Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään loppuvuoden aikana. Asiasta kertoi yhtiön sovelluspuolesta vastaava Brian Yoon, jonka mukaan beetaversio tulevasta päivityksestä valmistuu marraskuun aikana.

Kiinalaisvalmistaja tulee oletettavasti pitämään käyttöjärjestelmän suhteellisen ”puhtaana”, kuten se on toiminut tähän asti oman OxygenOS:n kanssa, joka on OnePlussan nimi yhtiön omalle Android-kokonaisuudelle. Tämän olisi luullut näkyvän nopeina ohjelmistopäivityksinä, mutta näin ei ole käynyt. Kiinalaisvalmistaja on itse asiassa saanut paljon kritiikkiä liittyen päivityksiin ja kuinka hitaasti OnePlus on niitä kyennyt asiakkaille asti puskemaan. Nyt tilanne vaikuttaisi muuttuneen ja jos yhtiö onnistuu saamaan Android Nougat -päivityksen OnePlus 3:lle ennen vuotta 2017 voidaan päivitykseen kulunutta aikaa pitää vähintäänkin kohtuullisena.

OnePlus 3 -mallin lisäksi Yoon kertoi myös, että OnePlus 2 tulee saamaan päivityksen Nougattiin.

OnePlus 3 julkistettiin maailmalle kesäkuussa. Suomessa tätä 5,5 tuuman full hd -näytöllä, Snapdragon 820 -sirulla, kuuden gigatavun käyttömuistilla ja 16 megapikselin kameralla varustettua laitetta myy yksinoikeudella teleoperaattori Elisa.

Engadget, The OnePlus 3 gets its first taste of Android Nougat this month