Hill Climb Racing 2 saapuu Androidille 28.11 ja iOS:lle joulukuussa

Kempeleläisen Fingersoftin vuonna 2012 julkistettu, suureksi menestyspeliksi noussut Hill Climb Racing saa jatkoa, kertoo suomalaisyhtiö. Uusi versio pelistä nähdään ensin Androidilla 28. marraskuuta nimellä Hill Climb Racing 2 ja iOS-pohjaisilla laitteilla heti perään joulukuussa. Alkuperäistä peliä on ladattu yli puoli miljardia kertaa, joten koko Fingersoftin tiimi jännittänee sitä, miten hyvin seuraaja tulee mobiilipelimarkkinoilla menestymään. Uudistuksia mukana on ainakin reilusti julkaistun trailerin perusteella, joka lupaa hyvää menestyksen kannalta.

Hill Climb Racing 2 laittaa pelin grafiikat kokonaan uusiksi ja tekee pelistä huomattavasti näyttävämmän näköisen. Se tuo mukanaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kustomoida omaa hahmoa vaatteilla ja autoa muun muassa väreillä. Fingersoft mainostaakin peliä suurempana ja hauskempana kuin koskaan aikaisemmin.

Kakkosversion suurin uudistus liittyy kuitenkin online-moninpeliin. Vihdoin käyttäjät voivat haastaa toisensa ja katsoa kuka vetää radat läpi nopeiten. Pelissä on alussa mukana 30 erilaista rataa.

Mukana on säilynyt ykkösestä tuttu yksinpelitila, jossa kenttiä tahkotaan läpi palkintorahojen toivossa, joilla voidaan ostaa uusia ajokkeja sekä kehittää niiden suorituskykyä. Luvassa on tasaisia päivityksiä, jotka tuovat peliin uutta sisältöä.

Mahdollisuus pelata ystävien kanssa sekä muokata omaa hahmoa ja autoa olivat eniten toivottuja ominaisuuksia faneiltamme. Olemmekin todella innoissamme kyettyämme tekemään niistä totta uudessa Hill Climb Racing 2:ssa”, kertoo Fingersoftin toimitusjohtaja Teemu Närhi.

Uusi peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä Android- että iOS-laitteille. Käyttäjät voivat kuitenkin tehdä pelin sisäisiä ostoksia nopeuttaakseen etenemistään, joka on nykyisin hyvin yleinen tapa rahoittaa mobiilipeli.

Fingersoft, Press release (Nov16, 2016): FINGERSOFT ANNOUNCES HILL CLIMB RACING 2, LAUNCHING SOON ON ANDROID AND iOS