MobiiliBlogin videolla: näin muuttaisin Honor 8:aa

Lokakuussa julkaistu ja erittäin positiivissävytteinen video Honor 8:sta saa nyt jatkoa, kun teen katsauksen laitteen heikkouksiin. Kyseessä on edelleen loistava puhelin, kuten aikaisemmalla videollani totean, mutta kuten mikään muukaan laite markkinoilla ei myöskään Huawein uutuus ole täydellinen. Niinpä päätin koota viisi asiaa/ominaisuutta, jotka muuttaisin tai lisäisin kiinalaisvalmistajan suosittuun Honor 8:aan, jotta kokonaisuus olisi vielä nykyistäkin laadukkaampi, käytettävyydeltään parempi ja ominaisuuksiltaan monipuolisempi.

Honor 8 on seuraaja Suomessa hyvin myyneelle Honor 7:lle. Siinä on Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä sekä EMUI -käyttöliittymä. Honor 8:n perustuu 5,2 tuuman full hd -näyttöön, Kirin 950 -järjestelmäpiiriin (4×2.3 GHz Cortex-A72 & 4×1.8 GHz Cortex A53), neljään gigatavuun RAM-käyttömuistia sekä 32 tai 64 gigatavuun tallennustilaa. Sen SIM-telakka syö joko kaksi SIM-korttia ja vaihtoehtoisesti yhden SIM-kortin sekä yhden microSD-muistikortin.

Honor 8:aa myydään Suomessa mustana, valkoisena, sinisenä ja kultaisena. 32 gigatavun mallin hinta liikkuu 450 euron ja suuremmalla 64 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustetun variantin 500 eurossa.

Tilaa MobiiliBlogin YouTube-kanana tästä!