Hill Climb Racing 2 on täällä! – katso pelivideo

Uutisoimme noin viikko sitten, että suositun, vuonna 2012 julkistetun Hill Climb Racing -mobiilipelin jatko-osa saapuu Android-laitteiden osalta ladattavaksi tänään, eli 28. marraskuuta. Pelin iOS-versio on tulossa joulukuun aikana, joten iPhonen omistajatkin pääsevät nauttimaan tästä suomalaisen Fingersoftin pelistä, jonka ykkösosa nousi suureksi hitiksi. Niinpä Fingersoftin tiimillä on tällä hetkellä todennäköisesti erittäin kuumat oltavat, kun yhtiössä odotetaan, miten uusi versio lähtee maailmalla menestymään.

Hill Climb Racing 2 sisältää kokonaan uudet grafiikat ja paljon uusia ominaisuuksia Näihin kuuluvat muun muassa mahdollisuus laajemmin kustomoida autoa värein, vantein ja niin edelleen. Sama koskee myös päähenkilöä, jonka ulkonäköä kakkosversiossa päästään muokkaamaan. Kaiken kaikkiaan peli on nyt selvästi huollitellumman näköinen kokonaisuus, kun alkuperäinen versio näytti ehkä aavistuksen kotikutoiselta.

Edeltäjänsä tavoin itse Hill Climb Racing 2 -peli on ilmainen, mutta se sisältää sovelluksen sisäisiä ostoksia, joiden avulla omaa etenemistään voi vauhdittaa. Lataa peli puhelimeesi tai taulutietokoneesi suoraan tämän linkin takaa.