Huawei toi pinkin Honor 8:n myyntiin Suomessa

Elokuussa Suomessa myyntiin saapuneen Honor 8:n värivalikoima Suomessa on laajentunut viidennellä vaihtoehdolla. Tämä on pinkki, joka on valmistajan mukaan toivottu lisä laitteen värivalikoimaan. Kyseistä väriversiota myydään 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla ja sillä on Huawein myöntämä kolmen vuoden takuu sekä lisäksi kolmen kuukauden lasitakuu, joka korvaa uuden puhelimen rikkoutuneen lasin (etu ja taka) ilmaiseksi.

Pinkki on upea statement-väri ja tyylikkäässä Honor 8:ssa se todella pääsee oikeuksiinsa. Olemme erittäin iloisia, että onnistuimme saamaan tämän vaihtoehdon myyntiin myös Suomeen. Honor 8 on erittäin varteenotettava vaihtoehto kun vertaa hintaa, toiminnallisuuksia sekä designia”, kertoo Suomen Huawein kuluttajaliiketoimintalinjan markkinointijohtaja Sofia Lehtimäki.

Huawei Honor 8 perustuu 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttöön, Kirin 950 -järjestelmäpiiriin, neljään gigatavuun käyttömuistia, kahteen 12 megapikselin takakameraan, 0,4 sekunnissa toimivaan sormenjälkilukijaan sekä tarjoaa muun muassa 4G LTE -yhteydet ja kaksi SIM-korttipaikkaa muistikorttipaikan ohella (vie toisen SIM-paikan).

Puhelimen rakenne on tehty 15-kertaisesta lasisesta pinnasta, joka luo peilimäisen 3D-efektin. Valon ja varjon leikki tuo puhelimen väristä koko ajan uusia sävyjä esiin, kehuu Huawei.

Pinkki Honor 8 löytyy jo kotimaisten jälleenmyyjien valikoimista. Sen suositushinta on 499 euroa.

Allekirjoittanut on testannut Huawein suositun Honor 8:n ja ihastuin siihen täysin. Kyseessä on loistava laite, jota voin lämpimästi suositella, jos etsii puhelinta 400-500 euron hintaluokassa. Alla vielä videoarvosteluni laitteesta: