Lähellä olevat Pokémonit löytää uuden päivityksen myötä Pokémon GO:ssa helpommin

Pokemon GO

Vieläkö Pokémon GO kiinnostaa ja pelaat sitä aktiivisesti? Siinä tapauksessa sinulle on hyviä uutisia, sillä peliä kehittävä Niantic on julkaissut hiljattain päivityksen Pokémon GO:lle, joka parantaa Nearby-toimintoa ja helpottaa näin lähellä olevien Pokémonien löytämistä.

Nearby on toiminto, joka löytyy Pokémon GO:ssa peliruudun oikeasta alalaidasta ja antaa tietoa siitä, mitä Pokémoneja on lähettyvillä. Uuden päivityksen myötä toimintoa on paranneltu ja käyttäjä näkee paitsi itse Pokémonit niin myös kuvan niiden rinnalla, joka antaa vihjeen Pokémonin sijainnista. Kuva voi olla esimerkiksi talo ja tai muu maamerkki, jonka avulla kyseisen Pokémonin sijaintia voi paikantaa.

Pokemon Go Nearby

Nianticin kehittämä Pokémon GO nousi suureksi hitiksi kesällä niin Suomessa kuin muuallakin maailmaa. Viime aikoina uutiset ovat kertoneet, että sen suosio on laantunut. Monet odottavat peliin edelleen päivitystä, joka mahdollistaisi esimerkiksi toisten pelaajien kanssa taistelemisen sekä Apple Watch -sovellusta, jota demottiin Applen tilaisuudessa syyskuussa. Tuolloin Niantic kertoi, että sovellus saapuu Applen älykellolle pian, mutta käyttäjät odottavat sitä edelleen kolme kuukautta myöhemmin.

Pokemon GO update expands Nearby feature to “most regions of the world,” adds Sightings