MobiiliBlogin videolla: kokeilussa Super Mario Run -peli

Pakkohan se oli ostaa ja köyhtyä kymmenen euron verran. Eli hankin siis itselleni täyden version iPhonelle suunnatusta Super Mario Run -pelistä, joka tuo Nintendon ja ikonisen putkimiehen mobiilimarkkinoille oikein rytinällä. Onkin mukava seurata, miten Super Mario Run tulee vaikuttamaan Nintendon hieman nuivaan suhtautumiseen mitä tulee älypuhelimiin. Nähdäänkö tulevaisuudessa ehkä lisää Nintendon omia pelejä mobiililaitteilla?

Muutaman päivän pelailun jälkeen päätin kuvata ”pelivideon” Super Mario Runista ja esitellä, minkälainen kokonaisuus on kyseessä ja kannattaako siitä kymmentä euroa maksaa. Käyn videolla läpi kaikki pelimoodit ja esittelen myös kaveritoiminnon sekä oman Kingdom-kylän, johon voi ostaa uusia elementtejä pelissä kerätyillä kolikoilla.

Sen enempää löpisemättä ei muuta kuin videon pariin. Se löytyy suoraan ”lue lisää” -linkin takaa!

5 kommenttia

 1. Moi Teemu. Kiitos hienosta videosta. Montako älypuhelinta sinulla on (Huomasin videolta). ? Kuvasitko videon kenties iPhone 7 Plussalla vai millä yleensä teet videot. Näitä on mukava seurata kun osaat tehdä mielenkiintoisia videoita ?. Oikein hyvää joulua!

  1. Kiitos! Hyvää joulua myös sinne. Yleensä kuvaan videot Samsung NX1:llä, mutta kuvaan tosiaan videoita myös iPhonella, kun sillä saa niin loistavaa 4K-kuvaa.

   Omia puhelimia mulla ei kovinkaan hirveää määrää ole. Muutamia iPhoneja (3g, 4s, 5, 6s, 7 ja 7 Plus), alkuperäinen Galaxy S, OnePlus 2 ja Nexus 6. Nuo ainakin löytyy. 🙂

   1. Kiitos! Tuli kyllä asennettua Super Mario Run, aika hyvältä peliltä vaikuttaa näin pienen testinkin jälkeen. iPhone on kyllä loistava videon kuvaamisessa, juuri tuon 4K-videoinnin takia. Harmi kun ei omista kuin yhden iPhonen ?. Mitä suosittelisit videon kuvaamiseen?

    1. Tarkoitatko mitä puhelinta suosittelen videokuvaamiseen? MKBHD taisi juuri videollaan valita iPhonen 4K-laadun parhaaksi. iPhone 7 kyllä kuvaa oikeasti todella hyvää videokuvaa. Itse olen sillä kuvannut kaikki YouTube-kanavalta löytyvät live-lähetykset (niissä toki laatu aika heikko), jonka lisäksi monissa videoissa on osia, jotka on kuvattu iPhonella…

    2. Tuo Samsung NX1:ään ei ole oma, vaan Samsungilta lainassa. Odottelen tässä kovasti, että 4K:ta kuvaavien järkkäreiden hinnat laskisivat järkevälle tasolle. Luulisi sen tapahtuvan, koska puhelimilla saa jo niin hyvää 4K-videota…

Kommentointi on suljettu!