Mukavaa ja rauhallista joulua

Haluan toivottaa kaikille MobiiliBlogia seuraaville lukijoille hyvää ja rauhaisaa joulua. Toivottavasti ruoka on hyvää ja pukin paketeista löytyy toivottuja lahjoja. Jos paketista ilmestyy esimerkiksi uusi puhelin, taulutietokone tai älykello, niin palatkaa ihmeessä kommentoimaan alle. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä pukki on lukijoillemme tuonu.

Muistakaa ottaa joulu rauhallisesti ja rentoutua. Nyt on aika unohtaa kaikki stressi, ottaa aikaa itselle, nauttia hyvästä ruuasta, läheisten seurasta ja hyvistä elokuvista. Totta kai siinä sivussa voi myös räplätä esimerkiksi uutta puhelinta, jos joulupukki sellaisen mukanaan toi.

MobiiliBlogille tämä on jo kahdeksannes joulu. Ensi keväänä MobiiliBlogi täyttää jo yhdeksän vuotta, joka on kotimaiselle harrastuspohjalta toimivalle sivustolle paljon.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

5 kommenttia

  1. Hyvää joulua myös! Tänä vuonna pukki toi Applen uudet Airpodsit 🙂

    1. Kiitos! ? Miltä Applen uudet kuulokkeet vaikuttavat?

      1. Todella hyviltä. Ääni hyvää ja helppo kytkeä puhelimeen. Yllätyin, että sain ne kun saatavuus todella huono 🙂

Kommentointi on suljettu!