Hintavinkki: iPhone 6s (32GB) nyt 599 eurolla

Joululahjat on jaettu ja kaupat valmistautuvat alennusmyynteihin. Elektroniikkaketju Gigantin tuoreesta kuvastosta löytyy paljon hyviä alennuksia. Tähän olen poiminut niistä yhden, joka koskee otsikon mukaisesti Apple iPhone 6s:ää. Sen hintaa on alennettu 70 eurolla ja puhelimen saa Gigantista nyt 599 eurolla. Hyvää alennuksessa on se, että kyseessä on 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu variantti, eikä 16 GB:n malli, jonka tallenuskapasiteetti ei riitä useimmille. Puhelimia on 1000 kappaleen erä ja tarjous on jo voimassa Gigantin verkkokaupassa aina vuoden loppuun asti.

iPhone 6s on edellisen sukupolven lippulaivana edelleen loistava puhelin ja sisältää kaikki Applen uusimmat teknologiat, kuten 3D Touch -näytön. Se on saatavilla tähtiharmaana, hopeisena, kultaisena, sekä ruusukultaisena. Ostamalla Applen viime vuoden lippulaivan säästää rahaa nyt 140 euroa, sillä Gigantissa iPhone 7 (32GB) maksaa 739 euroa.

4,7 tuuman näytöllä (1334×750 pikseliä) varustettu iPhone 6s sisältää Applen oman A9-järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 12 megapikselin takakameran 4K-videokuvauksella, viiden megapikselin etukameran ja toisen sukupolven Touch ID -sormenjälkilukijan. Se tukee luonnollisesti 4G LTE-, Bluetooth 4.2-, WiFi 802.11a/b/g/n/ac (MIMO)-, NFC-, A-GPS- ja GLONASS-yhteyksiä.

Gigantti, iPhone 6s (32GB)

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!