Vuoden 2016 luetuimmat uutiset – Huawei, Pokemon GO ja Apple kiinnostivat

Vuosia 2016 tulee aivan pian päätökseen. Muutaman tunnin päästä siirrytään vuoteen 2017, joka on samalla juhlavuosi Suomelle, jonka itsenäisyysjulistuksesta tulee 6.12.2017 kuluneeksi 100 vuotta. MobiiliBlogi puolestaan täyttää ensi vuoden maaliskuussa yhdeksän vuotta, joten ensimmäisiä pyöreitä vuosia juhlitaan sivuston osalta vasta vuoden 2018 aikana. Joka tapauksessa yhdeksän vuotta on Internet-maailmassa pitkä aika ja harvat sivustot pysyvät ”elossa” näinkin pitkään. Toivottavasti siis vuosi 2017 pyörähtää MobiiliBlogin osalta hienosti ja pääsemme juhlistamaan sivuston kymmenvuotista taivalta maaliskuussa 2018. Mutta nyt on aika keskittyä vuoteen 2017. Sen osalta suuria muutoksia ei ole luvassa, vaan MobiiliBlogi pyrkii jatkamaan samalla linjalla kuin tähänkin asti: laatu korvaa määrän ja videot ovat sisällössä keskeisessä roolissa.

Perinteiseen tapaan MobiiliBlogissa siirrytään tulevaan katsastamalla, mitkä artikkelit keräsivät eniten lukijoita kuluneen vuoden aikana. Vuoden 2016 tilastoissa näkyy selvästi Huawein nousu markkinoilla ja jos yhtään uskallan ennustaa, niin kiinalaisvalmistaja tulee seuraavien vuosien aikana kamppailemaan jopa maailman suurimman älypuhelinvalmistajan tittelistä. Ei olisi yhtään ihme, jos Huawei ohittaisi jo ensi vuoden aikana Applen ja nousisi näin maailman toiseksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi. Samsung on vielä kaukana horisontissa, mutta ilmassa on merkkejä, jotka viittaavat, että Huawei saattaa kolkutella tulevaisuudessa maailman suurimman älypuhelinvalmistajan titteliä.

Alla vuoden 2016 luetuimmat artikkelit:

 1. Huawei Honor 7 -vinkit: enemmän irti puhelimestasi
 2. Mikä puhelin Pokémon GO:n pelaamiseen? tässä muutama edullinen vaihtoehto
 3. Samsung Galaxy S4 vinkit: näin saat enemmän irti lippulaivastasi
 4. Apple julkaisi iOS 9.3 -päivityksen mobiililaitteilleen
 5. Huawei Honor 7:n Android 6.0 Marshmallow -päivitykset käynnistyivät
 6. Uudet Samsung Galaxy A3- ja Galaxy A5 -puhelimet julki (2016)
 7. Android 6.0 Marshmallow -päivitys tekee tuloaan Honor 7 -älypuhelimelle
 8. Testissä iPhone 7 – vedenkestävä, parempi kamera ja uusi kotipainike, ei kuulokeliitäntää
 9. Huawei neuvoo: näin päivität puhelimesi Android 6.0 Marshmallow -alustaan
 10. Katsaus puhelimeen hyvällä akkukestolla: Oukitel K10000
 11. MobiiliBlogin videolla: testissä Oukitel K10000 – puhelin 10000mAh:n akulla
 12. Huawei Honor 8 saapui Suomeen – suositushinta 449 euroa
 13. Kameravertailu: iPhone 6 vs iPhone 6s
 14. Kymmenen hyvää vinkkiä iPhone 5 -käyttäjille
 15. Vedenkestävä GoPro Hero4 Session on pieni ja kevyt videokamera

Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta! Juhlikaa tulevaa vuotta riehakkaasti, mutta turvallisesti. Toteuttakaa unelmianne ja tehkää vuodesta 2017 edellistäkin parempi! – Teemu Hynninen.

2 kommenttia

 1. Kiitos tästä vuodesta. Hyvää uutta vuotta Teemulle ja MobiiliBlogille!

Kommentointi on suljettu!