Sininen Galaxy S7 edge saapui Suomessa myyntiin

Galaxy S7 edge

Galaxy S7 edge -puhelimesta on saapunut myyntiin Suomessa uusi väriversio, joka on Blue Coral -sininen. Kyseinen väri esiteltiin Samsungin puhelinmallistoon alkujaan elokuussa Galaxy Note 7:n yhteydessä, jonka tarina markkinoilla päättyi surullisen kuuluisaan räjähdysongelmaan, jota Samsung ei uutuuspuhelimensa osalta kyennyt ratkaisemaan. Niinpä se veti laitteen markkinoilta lokakuussa. Samaisen kuun aikana korealaisvalmistaja toi Blue Coral -värin Galaxy S7 edge -mallistoon Aasian markkina-alueella. Nyt sininen väri on saapunut Suomeen ja löytyy jo ainakin Verkkokauppa.comin valikoimista 689,90 euron hintaan.

Sininen Galaxy S7 edge rakentuu samaan tuttuun lasipintoihin perustuvaan rakenteeseen kuin muutkin värivaihtoehdot, joita ovat musta, valkoinen, hopea, kultainen ja pinkki. Sen etu- ja takapinnat ovat tyylikkään siniset ja kehys kultaisen värinen. Yhdistelmä on erittäin tyylikäs ja ainakin allekirjoittaneen suosikki Galaxy S7 edgen laajasta värivalikoimasta.

Galaxy S7 edge rakentuu 5,5 tuuman 2560 x 1440 pikselin Super AMOLED -kosketusnäytön, Exynos 8890 -järjestelmäpiirin (Quad-core 2.3 GHz + Quad-core 1.6 GHz), neljän gigatavun käyttömuistin ja 32 gigatavun tallennustilan ympärille. Siitä löytyy myös 12 megapikselin kamera, sormenjälkilukija, IP68-suojaluokitus, langaton lataus, pikalataus ja 3600 mAh:n akku.