Yli puoli miljoonaa kiinalaista kiinnostunut Nokia 6 -älypuhelimesta

HMD, Nokia 6

Kotimaisen HMD Global Oy:n ensimmäinen Nokian brändiä kantava älypuhelin, Nokia 6, vaikuttaisi saaneen kiinalaiset liikkeelle. Pian Kiinassa myyntiin tulevasta Nokia 6:sta on nimittäin tehty jo yli puoli miljoonaa ennakkovarausta. Tämä ei tarkoita, että yli 500 000 kiinalaista olisi suoraan ostamassa puhelimen, vaan sitä että kuluttajat ovat osoittaneet kiinnostuksensa laitteeseen jättämällä tietonsa verkkokauppaan. Näin kyseiset kuluttajat saavat mitä todennäköisimmin ilmoituksen sähköpostiinsa, kun Nokia 6 on tullut saataville.

Varsinaisia ennakkotilauksia on tehty noin 10 000 kappaletta, kertoo Nokiamob.net. Lähteen mukaan Nokia 6 -puhelinta yksinoikeudella myyvä JD.com ei vastaanota enempää varsinaisia ennakkotilauksia. Puhelimen ennakkoon tilanneet kuluttajat joutuvat maksamaan noin 7 euron varausmaksun (66 CNY).

Puoli miljoonaa on suuri määrä ihmisiä ja osoittaa hyvin, että Kiinassa on aitoa kiinnostusta uutta Nokia-älypuhelinta kohtaan. Jos laite osoittautuu onnistuneeksi, saattaa Nokia 6:n myynti yltää Kiinassa hyviin lukemiin, kun kiinnostusta puhelinta kohtaan osoittaneet kuluttajat päätyvät hankkimaan sellaisen itselleen muiden käyttäjien hyvien kokemuksien perusteella.

Nokia 6 on Kiinan markkinoille räätälöity Android 7.0 Nougat -pohjainen älypuhelin. Siinä on 5,5 tuuman sivuista kaarevalla lasilla varustettu 1920 x 1080 pikselin näyttö, Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua käyttömuistia, 64 gigatavua tallennustilaa, 16 megapikselin f/2.0-optiikalla varustettu kamera ja sormenjälkilukija.

Nokiamob.net, JD: OVER HALF A MILLION PRE-REGISTRATIONS FOR #NOKIA6, BUT ONLY 10K “REAL” PREORDER

1 kommentti

  1. Toivottavasti saisi jo kesällä Suomessakin joitakin malleja niin voisi 4 vuotta moitteetta toimineen Lumian vaihtaa sellaiseen. Eikös ne Barcelonassa niitä esittele helmikuussa.

Kommentointi on suljettu!