Huawei käynnisti Honor 8:n Android 7.0 Nougat -päivitykset aloittaen Japanista

Honor 8

Elektroniikkavalmistaja Huawei on aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen jakelun odotettua aikaisemmin Honor 8:lle. Päivitys koskee valitettavasti toistaiseksi ainoastaan japanilaisia, joten Eurooppaan Nougat saapunee alkuperäisen aikataulun mukaisesti, eli helmikuussa.

Huawei kertoo, että päivitys jaetaan japanilaisille vaiheittain kuukauden aikana. Päivityksen jakelu on käynnistynyt tänään, 16. tammikuuta. Vaikka Android 7.0 Nougat tulee alussa saataville vain Japanissa on tämä kokonaisuudessaan positiivinen uutinen Honor 8 -puhelimen omistajille, koska se osoittaa, että päivitys on valmiina ja sen jakelun ei pitäisi viivästyä.

Kyseessä on merkittävä päivitys, sillä se tuo mukanaan paitsi Googlen uuden käyttöjärjestelmäversion uudistukset, niin myös Huawein tuoreen EMUI 5.0 -käyttöliittymän. Se sisältää muun muassa mahdollisuuden lisätä erillisen sovellusvalikon, jota useat Huawei-käyttäjät ovat toivoneen pitkään.

Honor 8:n Android 7.0 Nougat -päivityksen (1,97GB) muita keskeisiä uudistuksia ovat:

  • Parempi profiilien hallinta. Mahdollisuus vaihtaa koti- ja työprofiilien kesken.
  • EMUI 5.0 oppii kuinka omistaja käyttää puhelintaan ja osaa näin tehdä automaattisesti optimointeja, jotka parantavat esimerkiksi käytetyimpien sovelluksien suorituskykyä.
  • Päivitys lisää myös käyttäjän turvallisuutta/yksityisyyttä. Uuden ohjelmiston myötä muun muassa haluttuja sovelluksia voidaan lukita App Lock -ominaisuuden taakse.
  • EMUI 5.0:ssa Huawei on parantanut käyttöliittymänsä virransäästöominaisuuksia. Se tekee automaattisia optimointeja virrankulutuksen suhteen sekä sisältää useita eri virransäästötiloja.

Lue myös nämä Honor 8:aan liittyvät artikkelit:

———————————————-

    PhoneArena, Honor 8 to receive Android 7.0 Nougat update starting January 16