Hintavinkki: Honor 5X omaksi nyt 179 eurolla

Honor 5X

Noin vuosi sitten julkistettu Honor 5X on edelleen pätevä älypuhelin, joka sopii erityisesti käyttäjille, jotka arvostavat aitoa dual-SIM-tukea, muistikorttipaikkaa, suurta näyttöä, hyvää kameraa ja edullista hintaa. Nyt tämän kokonaisuuden saa ainakin Gigantinsa varsin houkuttelevaan 179 euron hintaa, kun se normaalista maksaa kyseisessä elektroniikkaketjussa 279 euroa.

Alle 200 eurolla saa puhelimen, joka perustuu Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmään (päivittynyt Android 5.1 Lollipop -versiosta), 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin IPS-kosketusnäyttöön, kahdeksalla suoritinytimellä varustettuun Snapdragon 616 -järjestelmäpiiriin, kahteen gigatavuun käyttömuistia ja 16 gigatavuun tallennustilaa. Puhelimen takana on sormenjälkilukija, jonka yläpuolella on 13 megapikselin kamera f/2.0-optiikalla ja 28 millimetrin laajakuvalinssillä.

Honor 5X on niitä harvoja Huawein malleja, joissa on niin sanottu aito dual-SIM-tuki. Siitä löytyy näin ollen kaksi SIM-korttipaikkaa (micro ja nano) sekä oma paikka microSD-muistikortille tallennustilan laajennusta varten.

Huawein Honor 5X on saatavilla grafiitinharmaana, hopeisena sekä kultaisena. Se rakentuu metallista, jonka harjattu pinta on suojattu keraamisella pinnoitteella. Mitoiltaan Honor 5X on 151,3 x 76,3 x 7,9 millimetriä ja se painaa 158 grammaa.