Nokia 6:n myynti käynnistynyt Kiinassa – myytiin loppuun minuutissa

Nokia 6

Suomalaisen HMD Global Oy:n Kiinan markkinoille julkistama Nokia 6 -puhelin on saapunut kuluneella viikolla myyntiin sitä yksinoikeudella myyvään JD.com-verkkokauppaan. Puhelin saapui näin ollen sopivasti saataville hieman ennen Kiinalaista uuttavuotta. Se on merkittävä paikallinen tapahtuma, joka käynnistyy virallisesti 28. tammikuuta ja on nykyään kasvanut suureksi kulutusjuhlaksi. Niinpä esimerkiksi uudet tuotteet on järkevää lanseerata uudenvuoden aikoihin, koska silloin myynti on mahdollista saada tavallista vauhdikkaammin käyntiin. Näin näyttäisi käyneen Nokia 6:n kohdalla, jonka ensimmäinen erä myytiin loppuun JD.comissa ensimmäisen minuutin aikana. Näin kertoo muun muassa UK Daily Express.

Se, että Nokia 6 olisi myyty Kiinassa loppuun minuutissa ei kerro vielä paljoakaan laitteen menestyksestä, koska ensimmäisen tuotantoerän kokoa ei tiedetä. Allekirjoittanut voisi veikata, ettei HMD ole tilannut sopimusvalmistajalta alkuun kovinkaan suurta erää puhelimia. Tämä siksi, että laitteen menestystä on ollut vaikea ennustaa etukäteen. Niin tai näin, jos Nokia 6 todella myytiin loppuun minuutissa JD.com-verkkokaupassa ei se ole ainakaan huono merkki. Toivottavasti myynti jatkuu hyvänä ja HMD kykenee vastaamaan kysyntään.

Nokia 6 esiteltiin maailmalle noin pari viikkoa sitten. Se on ensimmäinen HMD:n Nokia-tavaramerkkiä kantava älypuhelin. Laite perustuu Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään, Snapdragon 430 -järjestelmäpiiriin, neljään gigatavuun käyttömuistia, 64 gigatavuun sisäistä tallennustilaa, 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin sivuilta kaarevaan kosketusnäyttöön ja metalliseen unibody-rakenteeseen.

MyNokiaBlog, Nokia 6 reported to have ‘sold out in a minute’

1 kommentti

  1. Nokia on niin kova brändi, että edes Trump ei pärjää.
    Sääli, ettei suomessa osata hyödyntää voimakasta ja maailmalla hyvin tunnettua brändiä.
    Suomi nyt vaan kasvuun uudelleen ja käsijarru pois päältä.
    Ei kannattais olla ujo vaan rahastaa kaiken minkä voi.
    Helmi kimaltaa vielä.

Kommentointi on suljettu!