Luottolähde: Nokia 3310 -puhelimesta markkinoille uusi versio

Nokia 3310

Kotimainen HMD Global Oy tulee julkaisemaan Barcelonassa järjestettävässä tilaisuudessa 26. helmikuuta modernin version Nokian ehkä ikonisimmasta puhelimesta, eli 3310-mallista. Vuonna 2000 julkistettu puhelin oli seuraaja suositulle 3210-puhelimelle ja tuli markkinoilla tunnetuksi muun muassa pitkästä akkukestostaan sekä erityisen lujasta rakenteestaan. Puhelimesta löytyi klassinen matopeli, sen ilmettä pystyi muuttamaan vaihdettavilla värikuorilla sekä siihen pystyi tilaamaan soittoääniä ja ruudulla näkyviä kuvia. Nämä yhdessä yksinkertaisen käytettävyyden ja näyttävän muotoilun kanssa tekivät 3310:stä kuluttajien suosikin ja niinpä sitä myytiin kaikkiaan reilusti yli 100 miljoonaa kappaletta.

Uudesta Nokia 3310 -versiosta kertoo luotettavana tunnettu EvanevleaksBlass artikkelissaan Venture Beat -sivustolla. Kuinka paljon uutuus tulee muistuttamaan esikuvaansa, on tässä vaiheessa vielä suuri kysymysmerkki. Toistaiseksi laitteesta tiedetään vain hinta, joka on Blassin mukaan 59 euroa.

HMD:n Nokia 3310:n odotetaan houkuttelevan käyttäjiä nostalgisessa mielessä ja sopivan monille asiakkaille hyväksi kakkospuhelimeksi älypuhelimen rinnalle.

Venture Beat, HMD Global will launch the Nokia 3, 5, and 6 at MWC, plus a 3310 homage