Pokémon GO:n tuotiin 80 uutta Pokémonia -metsästys jatkukoon!

Pokemon GO

Joko Pokedex on täynnä? Ei hätää, sillä Pokémon GO:n kehityksestä vastaava Niantic on julkaissut pelille päivityksen, joka tuo kesästä asti maailmaa villinneeseen mobiilipeliin 80 uutta Pokémonia. Tämä on ensimmäinen kerta, kun metsästettävien Pokémonien määrää pelissä kasvatetaan. Kaikkiaan pelissä on nyt 220 ”hirviötä”, joista 80 uutta Pokémonia ovat tuttuja toisen sukupolven Pokémon-sarjasta, eli Game Boy Colorin Gold– ja Silver-peleistä. Se tuo uutta pelattavaa erityisesti niille, jotka ovat jo kaapanneet itselleen alkuperäiset 140 Pokémonia. Nyt pelin voi virittää tulille uudelleen ja lähteä metsästämään 80 uutta ”hirviötä”.

Päivitys lisää Pokémon GO:n myös uusia mahdollisuuksia kustomoida omaa pelihahmoa ja tekee näin helpommaksi erottautua muusta massasta. Mukana on myös uusia mitaleja sekä hedelmiä, joita voi syöttää metsästettäville Pokémoneille, jotta niiden olisi vaikeampi karata Poké-pallosta.

Pokemon GO

Uusien ”hirviöiden” tuominen peliin on hyvä lisäys, mutta Niantic jättää käyttäjät edelleen odottamaan ominaisuuksia, kuten pelaajien välisiä taisteluita sekä systeemiä, joka mahdollistaisi ”hirviöiden” vaihtamisen toisten pelaajien kesken. Aika näyttää, saadaanko mainitut ominaisuudet Pokémon GO:n jossain vaiheessa. Toivottavasti saadaan, sillä ne toisivat peliin lisää syvyyttä sekä sosiaalisuutta. Lisäksi molemmat ominaisuudet ovat sellaisia, jotka ovat kuuluneet aina Pokémon-peleihin.

Uutisoimme tammikuussa, että Pokémon GO oli viime vuoden ehdoton hitti mobiilipelien puolella. Se oli nimittäin vuoden ladatuin mobiilipeli sekä iOS:n App Store– että Androidin Google Play -kaupoissa. Viime aikoina Pokémon GO on menettänyt pelaajia ja esimerkiksi jutun kirjoitushetkellä se on neljänneksi ladatuin ilmainen peli (Suomen) App Storessa. Seuraavat päivät ja viikot kertovat riittävätkö 80 uutta ”hirviötä” nostamaan Pokémon GO:n suosion nousujohteiseksi. Kaikesta huolimatta kyseessä on edelleen todella suosittu peli, jonka pelaajiin on vaikea törmätä Suomessakin kaupungilla liikkuessa.

Kuulutko itse Pokémon GO:n pelaajiin? Montako ”hirviötä” Pokédexistä löytyy? Allekirjoittanut on pelannut Pokémon GO:ta tasaisen epätasaisesti ja kiinni on jäänyt kaikkiaan 87 Pokémonia. Samalla pelaamisen aikana on tullut käveltyä jo yli 100 kilometriä, eli noin 14 kilometriä kuukaudessa.

Forbes, They’re Here: 80 New Gen 2 Monsters Released In ’Pokémon GO’