Android 7.0 Nougat -päivityksen jakelu Huawei P9- ja Honor 8 -puhelimille nyt käynnissä

Honor 8 Android Nougat

Elektroniikkavalmistaja Huawei kertoo suomalaisella Facebook-sivustollaan, että se on viimein aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen jakelun P9– ja Honor 8 -puhelimilleen. Itse asiassa Honor 8:lle uusi käyttöjärjestelmä on ollut jo ainakin määrättyjen suomalaiskäyttäjien saatavilla, mutta nyt sen jakelu on käynnistynyt virallisesti P9-mallin ohella.

Paketti tuo mukanaan paitsi Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmän sisältämät uudistukset Huawein puhelimille niin myös täysin uuden EMUI 5.0 -käyttöliittymän. Se tuo Huawein puhelimiin esimerkiksi kauan odotetun erillisen sovellusvalikon, jonka käyttäjä voi aktivoida käyttöönsä asetuksista.

Huawei kertoo puhelimen ilmoittavan automaattisesti, kun päivitys on saatavilla. Sitä voi kuitenkin pyytää manuaalisesti laitteen asetuksista sekä HiCare-sovelluksella, jonka kautta Huawei tarjoaa mahdollisuuden päästä käsiksi uusiin ohjelmistoversioihin ennakkoon.

Teimme MobiiliBlogissa hiljattain videokatsauksen Honor 8:n Nougat-päivityksen uudistuksiin. Se löytyy alta ja kannattaa katsastaa, vaikka Android 7.0 jo omasta puhelimesta löytyisikin. Video sisältää nimittäin paljon hyödyllistä tietoa EMUI 5.0 -käyttöliittymästä ja sen sisäisistä sekä ulkoisista uudistuksista.

Huom! Ennen tämänkaltaista merkittävää päivitystä on laitteen tietojen varmuuskopioiminen järkevää. Tämä onnistuu esimerkiksi Huawein omalla palvelulla, joka löytyy asetuksista.

Facebook, Huawei Mobile, Honor 8 ja Huawei P9 mallien Android 7 -päivitysten jakaminen on alkanut tänään.

6 kommenttia

  1. Harmittaa uusi P9 nougat/emui5 päivitys.. nyt akkukesto heikentenyt, alasvetovalikosta lähti askelmittaus ja kello, tekstiviestinäkymä ja puhelin ei enää niin hyvä kuin ennen ja kaikista pahin ei tunnista kunnolla puhuessa onko luuri korvalla vai ei, joten ottaa poskesta virhekosketusta välillä mykistäen ja välillä laittaen itsekseen puheen pitoon, myös pari kertaa puhuessa laittanut itsestään taskulampun päälle ym. Eli nyt samanlainen vekotin kuin muut isojen valmistajien androidit höystettynä bugeilla. Aiemmin Emui 4.1.1 versio paras luuri sitten vanhojen nokialaisten, lisäksi paljon parjattu sovelluskuvakkeen puuttuminenhan vain on nerokas oivallus, kun kaikki turhat sovellukset ja kuvakkeet saa pois näytöltä ja valikkona toimii sormien levitys näytöllä, jolla valikko aukeaa… sääli kun meni pilaamaan hyvän tuotteen. Joutuu varmaan vaihtamaan valmistajaa jälleen kerran…

  2. En löydä taskutilaa enää asetuksista päivityksen jälkeen että saisin sen pois… Mikä avuksi, onko vinkkejä?

  3. Akun kesto lähes puolittunut päivityksen johdosta.

  4. Päivitin Huawei 9 Liten ja sen jälkeen en pysty enää aukaisemaan konetta, koska pinkoodin hyväksyvää OK täppää ei enää ole, Älkää ihmiset missään nimessä tehkö päivitystä, Tää oli katastrofi. Osaako kukaan sanoa miten tämän saa ratkaistuksi

  5. Jaa tää muuttu niin että naputtele koodeja vaan ja sit se hvyäksyy tai hylkää ???? Ihme päivitys!

  6. Saispa palautettua takaisin tää uus päivitys on susi kaikki ilmoitus äänet tulee puheluun läpi

Kommentointi on suljettu!