Videotestissä Honor 8 Lite

Honor 8 Lite

Pienen hiljaiselon jälkeen MobiiliBlogin videotuotanto pyöräytetään käyntii oikein kunnolla. Julkaisimme aivan hiljattain katsauksen Honor 8:n Android 7.0 Nougat -päivitykseen ja nyt kunnon testin Huawein uuteen Honor 8 Lite -puhelimeen. Se saapui Suomessa myyntiin perjantaina 17. helmikuuta 269 euron suositushinnalla.

Nyt julkaistulla videolla käydään kattavasti läpi Huawein uutuutta. Laajalla videolla tarkastellaan Honor 8 Liten rakennetta, ominaisuuksia ja käyttöliittymää. Vertailukohtana rinnalla on tietenkin Honor 8, jonka niin sanottu pikkuveli Honor 8 Lite on.

Huawein uutuus rakentuu 5,2 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytön, Kirin 655 -järjestelmäpiirin, kolmen gigatavun käyttömuistin, 16 gigatavun tallennustilan ja 12 megapikselin kameran ympärille. Siinä on lasiset etu- ja takapinnat. Kooltaan Honor 8 Lite on 147,2 x 72,9 x 7,6 millimetriä.

3 kommenttia

 1. Saako kysyä Teemu, että mistä sinä saat oikein noita puhelimia testiin, ostatko kenties? ?
  Artikkeli oli taas erinomainen kuten aina.

  1. Kiitti! ✌️

   Valmistajilta saan lainaan testiä varten. Sen jälkeen palautan takaisin.

   1. Niin arvelinkin. Kiitos päivityksestä! ? Jatka vain samaan malliin, näitä artikkeleita on mukava lukea vaikka niiden kirjoittaminen on välillä työlästä. Tiiän kokemuksesta ?

Kommentointi on suljettu!