LG:ltä Android Nougat -puhelin tehokkaalla akulla: X power2

LG X power2

Korealainen LG on esitellyt markkinoille uuden Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään pohjautuvan älypuhelimen, jonka merkittävin ominaisuus on laitteen poikkeuksellisen tehokas akku. Kyseessä on uuden X-mallisarjan ensimmäinen jäsen. LG kertoo, että tulevaisuudessa jokainen X-sarjan puhelin tulee sisältämään jonkin erityisominaisuuden. Uuden X power2:n kohdalla se on tehokas akku.

LG:n mukaan uutuus on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat puhelimeensa suuren näytön ja käyttäjät jatkuvasti paljon akkua kuluttavia sovelluksia sekä pelejä. Niinpä LG X power2 on varustettu 5,5 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytöllä (HD In-cell) ja 4500 milliampeeritunnin akulla. Esimerkiksi samankokoisella näytöllä varustetussa OnePlus 3T -puhelimessa on 3400 mAh:n akku.

Puhelimen kehutaan kestävän yhdellä latauksella kokonaisen viikonlopun. Täyteen ladattu LG X power2 toistaa videoita yhtäjaksoisesti 15 tuntia, toimii navigaattorina 14 tuntia ja jaksaa verkkosurffailua 18 tuntia. Mukana on totta kai myös pikalataus, jonka ansiosta 4500 mAh:n akku saadaan ladattua 50 prosenttiin yhdessä tunnissa.

Korealaisvalmistajan mukaan puhelimen 5,5 tuuman näyttö on laadukas kiitos kirkkaan ja hyvän väritoiston sekä sen ansiosta, että paneeli toimii hyvin myös erittäin kirkkaissa olosuhteissa, kuten suorassa auringonpaisteessa.

LG X power2:n sisältä löytyy 1,5 gigahertsin järjestelmäpiiri (Octa-core), mallista riippuen 2 tai 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 16 gigatavua tallennustilaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat 13 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera, 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 ja microSD-muistikorttipaikka.

Uutuus saapuu ensimmäisille markkinoille maaliskuussa väreissä Black Titan, Shiny Titan, Shiny Gold ja Shiny Blue. Tarkemmat alueelliset saatavuus- ja hintatiedot paljastetaan myöhemmin.

LG, INTRODUCING LG X POWER2 WITH HIGH CAPACITY BATTERY DESIGNED FOR DEMANDING USERS

1 kommentti

  1. Peukkua suuntaukselle kohti tilavampia akkuja. Jutussa tosin puhutaan virheellisesti ”tehokkaammasta” akusta. Kyse ei ole tehosta vaan kapasiteetista, eli tilavuudesta.

Kommentointi on suljettu!