Verkkokauppa.com: Uuden Nokia 3310:n suosio yllätti

HMD Nokia 3310

Mobile World Congress 2017 -messuilla julkistettu uuden sukupolven versio alkujaan vuonna 2000 maailmalle esitellystä Nokia 3310 -puhelimesta on herättänyt suurta kiinnostusta kuluttajien keskuudessa Suomessa. Näin kertoo elektroniikkaketju Verkkokauppa.com, jonka tuotepäälikkönä toimiva Juha Orava sanoo HMD Global Oy:n julkistaman Nokia 3310:n suosion päässeen yllättämään.

Uutuus on jo ennakkotilattavissa Verkkokauppa.comista. Valittavana on malliston koko väriskaala, johon kuuluvat kiiltävällä pinnalla varustetut punainen ja keltainen sekä mattapintaiset tummansininen ja harmaa. Myyntihintaa verkkokauppa.com ei ole vielä toistaiseksi vahvistanut, vaikka HMD kertoi julkistuksen yhteydessä laitteen suositushinnaksi 49 euroa.

Nokia 3310:n suosio on yllättänyt meidät ja ennakkotilauksia on satanut erittäin kovaa tahtia. En ihmettelisi, jos pian tämä malli löytyy useammalta suomalaiselta – jälleen kerran!”, hehkuttaa Verkkokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava.

Uusi Nokia 3310 rakentuu esikuvaansa mukailevan muotokielen sekä visuaalisen ilmeen ympärille. Puhelimessa on 2,4 tuuman 320 x 240 pikselin värinäyttö, kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja kuukauden valmiusaikaan yltävä 1200 milliampeeritunnin akku. Ohjelmistona on Series 30+, joka sisältää muun muassa Opera Mini -verkkoselaimen, modernin version matopelistä ja kaikkien tunteman Nokia Tune -soittoäänen.

Myyntiin HMD:n versio Nokia 3310 -puhelimesta saapuu huhti-kesäkuun aikana. Meneekö uuden sukupolven 3310 hakintaan vai onko ennakkotilaus kenties jo vetämässä?

Verkkokauppa.com, Nokia 3310:n suosio on murskaavaa – ovatko lippulaivapuhelimet pian historiaa?

2 kommenttia

  1. Toivottavasti Verkkokauppa.com toimittaa ennakkotilaukset sovitusti, toisin kun kävi Nintendon repro minikonsolin kanssa. Suoratilaus ohitti kuukausia aiemmin tehdyn ennakkotilauksen.

    1. Jep. Verkkokauppa.comilla on välillä ollut ongelmia näiden ennakkotilausten toimittamisessa, kun tosiaan niiden ohi on pystynyt ”kiilaamaan”.

Kommentointi on suljettu!