Kiiltävän musta Samsung Galaxy S8 livekuvissa

Maaliskuu on jo pitkällä ja koko mobiilimaailma odottaa erittäin kuumeisesti korealaisen Samsungin tulevaa lippulaivapuhelinta. Tulossa on vuonna 2010 alkunsa saaneen mallisarjan kahdeksas jäsen, eli Galaxy S8. Puhelimesta on liikkunut huhuja jo tovin tasaiseen tahtiin ja julkaisimme MobiiliBlogissakin joitakin päiviä sitten viralliselta vaikuttavan lehdistökuvan tästä Samsungin tulevasta uutuudesta.

Nyt verkossa leviää livekuvia Galaxy S8:sta, jotka osuvat yhteen tietojen ja kuvien kanssa, joita lippulaivasta on vuotanut verkkoon jo aikaisemmin. Kuvat vaikuttaisivat vahvistavan edelleen sitä olettamusta, että LG G6:n myös Samsung siirtyisi uudessa huippupuhelimessaan näytön osalta 18:9-kuvasuhteeseen. Tällä pyritään parantamaan laitteen käytettävyyttä näyttökoon jatkaessa kasvamistaan.

Kuvassa nähdään kiiltävän musta Samsung Galaxy S8, jota voidaan tältä osin hyvin verrata iPhone 7:n Jet Black -väriin. Erona olisi tietenkin se, että Applen käyttäessä alumiinia, on Galaxy S8:ssa edellisten sukupolvien tavoin lasiset pinnat. Huhujen mukaan korealaisjätin uutukainen tulisi markkinoille kaikkiaan seitsemässä eri värissä, jotka kuvassa olevan bright black -mustan lisäksi olisivat kulta, hopea, mattamusta, sininen, orkidea sekä pinkki.

Samsung Galaxy S8 saapuu alustavien tietojen mukaan markkinoille kahdessa eri koossa. Perusmalli olisi varustettu 5,8 tuuman paneelilla, kun Galaxy S8+ tulisi 6,2 tuuman näytöllä. Sisällä jyskyttäisi markkina-alueesta riippuen Samsungin oma Exynos– tai Qualcommin Snapdragon 835 -siru. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat huhujen mukaan ainakin neljän gigatavun RAM-käyttömuisti, vähintään 64 gigatavun tallennustila, muistikorttipaikka, USB Type-C -portti ja 12 megapikselin takakamera F/1.7-optiikalla.

Galaxy S8 -tuoteperheen julkistus tapahtuu oletettavasti Samsungin maaliskuun 29. päivä järjestettävässä tilaisuudessa. Laitteiden alkaen hinnat ovat alustavien tietojen mukaan 799 ja 899 euroa ja ne saapuisivat myyntiin huhtikuun lopulla.

Galaxy S8

Galaxy S8 Galaxy S8 Galaxy S8