Samsung Galaxy XCover 4: keskihintainen älypuhelin kovaan käyttöön

Samsung XCover 4

Korealainen Samsung laajentaa kevään aikana Galaxy XCover -puhelinsarjaansa uudella mallilla, joka on sarjan aikaisempien jäsenten tavoin suunnattu kohtuullisen hintaista puhelinta metsästäville asiakkaille, jotka vaativat laitteeltaan tavallista kestävämpää rakennetta. Kyseessä on XCover 4 -nimeä kantava uutuus, joka nähdään Suomessa kaupoissa 13. huhtikuuta. Hintaa puhelimella on 299 euroa.

Samsungille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat eturintamassa ja vastaavat heidän tarpeisiinsa, haasteisiinsa ja toiveisiinsa. XCover 4 on täydellinen esimerkki siitä, miten pyrimme luomaan merkityksellistä innovaatiota. Tämä puhelinuutuus on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja tarjoamaan kaikki älykkäät ominaisuudet, joita älypuhelimelta voi odottaa”, sanoo Samsung Suomen Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Samsung XCover 4

Edelliseen sukupolveen nähden Galaxy XCover 4 tarjoaa aavistuksen ohuemman rakenteen sekä ohuemmat, näyttöä ympäröivät reunat. Näin puhelimesta saa entistäkin paremman pidon, kehuu Samsung. Paranneltu muotoilu yhdistyy uuteen Glove Mode -tilaan, joka sallii laitteen käytön myös hanskat kädessä, tekee puhelimen pitelystä ja käyttämisestä helppoa. Lisäksi laitteen sivusta löytyvän fyysisen painikkeen voi räätälöidä suorittamaan tehtäviä tarpeen ja tilanteen mukaan. Painike voi esimerkiksi tarjota suoran pääsyn tiettyihin sovelluksiin, kuten LED-taskulamppuun tai kameraan.

Samsung Knox 2.7 -mobiilitietoturva on sisäänrakennettu XCover 4:ään, joten se tarjoaa korkean tietoturvatason, joka suojaa laitetta heti ensikäynnistyksestä lähtien. Kattava tietoturva yhdistettynä Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään, vankkaan muotoiluun, erinomaiseen suorituskykyyn ja helppoon käytettävyyteen tekevät XCover 4:stä täydellisen puhelimen kaikkiin työolosuhteisiin ja vapaa-ajalle, hehkuttaa Samsung.

Samsung Galaxy XCover 4 täyttää IP68-suojaluokituksen, joka tekee sitä vedenkestävän ja pölytiiviin. Laite kestääkin näin upotuksen 30 minuutiksi puolentoista metrin syvyiseen veteen. Kooltaan uutuus on 145,9 x 73,1 x 9,7 mm.

Puhelimen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat viiden tuuman 1280 x 720 pikselin resoluutiolla varustettu näyttö, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin, kahden gigatavun RAM-käyttömuisti, 16 gigatavun tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, 13 megapikselin f/1.9-optiikalla varustettu kamera, viiden megapikselin f/2.2-kamera, Wi-Fi a/b/g/n (2,4 / 5 GHz), Wi-Fi Direct, NFC (UICC), microUSB, USB 2.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä, Bluetooth v4.2, GPS, GLONASS ja 2800 mAh:n akku.