Galaxy S8:n 2Piece Cover markkinoiden rumin älypuhelinkotelo?

Galaxy S8 2Piece Cover

Samsung tarjoaa Suomessa huhtikuun 28. päivä myyntiin saapuvalle Galaxy S8:lle sekä suuremmalla näytöllä varustetulle Galaxy S8+:lle useita virallisia koteloita. Tarjolla on perinteisiä lompakkomallisia suojakoteloita sekä takaosan suojaava silikoninen malli. Jos haluaa suojaksi jotain pehmeämpää, niin voi valita puhelimensa taakse polyesteristä ja polyuretaanista valmistetun alcantaran, joka on pehmeä mikrokuitukangas, joka muistuttaa mokkanahkaa.

Mutta sitten. Samsungin kotelovalikoimasta löytyy myös suojus, joka kantaa nimeä 2Piece Cover (kuva ylhäällä). Se on kenties erikoisin koteloratkaisu sitten Applen iPhone 5c:lle suunnitteleman ympyrän muotoisia reikiä sisältäneen kotelon. Vai mitä olette mieltä?

Galaxy S8

Kyseessä on nimensä mukaisesti kaksiosainen kotelo, joka suojaa laitteen kulmat, salaman kameran sekä sormenjälkilukijan. Loput laitteen takaosasta jää paljaaksi. Lisäksi kotelo on ylhäältä epäsymmetrinen ja saa muuten kauniin Galaxy S8:n näyttämään vähintäänkin erikoiselta. Onkin vaikea kuvitella, että tästä kotelosta tulisi asiakkaiden suosikki. Niin tai näin, valikoima ei ole koskaan pahasta ja Samsung todella tarjoaa myös perinteisempiä vaihtoehtoja (kuten yllä nähtävä silikonikuori) lippulaivansa suojaamiseen, joita voit käydä tarkastelemassa lähdelinkin takaa.

Samsung, Galaxy S8 accessories