LG G6 Suomeen huhtikuun lopussa 750 euron hintalapulla

LG G6

Uutta Android-lippulaivaa haikaileville on pian tarjolla kaksi mielenkiintoista uutuutta. Molemmat tulevat Koreasta ja ovat LG:n G6 sekä Samsungin Galaxy S8. Kaksikko saapuu myyntiin samoihin aikoihin, huhtikuun lopussa.

LG julkaisi hiljattain suomenkielisen lehdistötiedotteen, jossa se ilmoittaa aloittavansa G6:n maailmanlaajuisen myynnin pian. Tarkkaa päivää tai hintaa valmistaja ei suostunut kuitenkaan paljastamaan, vaan kertoo paikallisten jälleenmyyjien ilmoittavan kyseiset tiedot. Niinpä pikaisella selailulla ainakin Gigantti ilmoittaa käynnistävänsä LG G6:n toimitukset ennakkotilaajille 27. huhtikuuta.

G6:n saama palaute on ylittänyt odotuksemme”, kertoo Juno Cho, LG Electronicsin Mobile Communications -liiketoiminnan johtaja. ”Meillä oli G-sarjan parissa paljon töitä, ja kuluttajilta kuulemamme palaute on ollut erittäin inspiroivaa ja hyödyllistä.

LG G6 rakentuu suuren 5,7 tuuman kosketusnäytön ympärille, jonka kuvasuhde on 18:9 ja tarkkuus 2880 x 1440 pikseliä. Puhelimen sydämenä sykkii Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on neljä gigatavua käyttömuistia. Tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. G6:n takaa löytyy kaksi 13 megapikselin kameraa, joista ensimmäinen on varustettu f/1.7- ja toinen f/2.4-optiikalla. Puhelimen ohjelmistosta vastaa Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä, jonka päällä lepää UX 6.0 -käyttöliittymä.

Uusi LG G6 tulee julkaisussa maksamaan ainakin Gigantissa 749 euroa. Se on näin ollen hieman edullisempi kuin Galaxy S8, jonka hinta samaisessa verkkokaupassa on 829 euroa.

Kumpi malleista kiinnostaa enemmän?