OnePlus 3T jo neljä kuukautta peräkkäin Elisan myydyin puhelin

OnePlus 3T Gunmetal -harmaa

Kiinalaisen OnePlussan puhelin on ollut erittäin suosittu suomalaisten keskuudessa aina siitä asti, kun teleoperaattori Elisa toi valmistajan puhelimet valikoimiinsa kesällä 2016. Marraskuussa kiinalaisvalmistaja esitteli markkinoille uuden lippulaivansa, OnePlus 3T:n, joka saapui samaisena kuukautena heti Elisalle myyntiin. Vielä marraskuussa puhelin ei ehtinyt ponnahtamaan operaattorin myydyimmäksi puhelimeksi, mutta jo joulukuussa se keikkui ykköspaikalla.

Uusi OnePlus 3T onkin ollut nyt jo neljä kuukautta peräkkäin Elisan myydyin puhelin: joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa. Maaliskuussa myyntiä on valmistajan mukaan vauhdittanut Midnight Black -erikoisversio, joka on tyylikäs, mattamusta variantti puhelimesta. Kyseessä rajoitettu erä ja kyseinen väriversio on jo pitkälti myyty loppuun.

OnePlus 3T midnight Black

OnerPlus 3T perustuu 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttöön, Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriin, kuuteen gigatavuun käyttömuistia, 16 megapikselin kameraa, kahteen SIM-korttipaikkaa, 64 tai 128 gigatavuun tallennustilaa ja 3400 milliampeeritunnin akkuun.

Suomi on OnePlusilla yksi tärkeimmistä markkinoista ja viime marraskuussa julkaistu OnePlus 3T tuli ensimmäisenä myyntiin koko maailmassa Elisalle, joka myy valmistajan puhelimia ainoana jälleenmyyjänä Suomessa.