MobiiliBlogin lukijoille -15% Sudion premium-kuulokkeista

Sudio Regent

Nyt on hyvä hetki olla MobiiliBlogin lukija! Nimittäin ruotsalainen Sudio haluaa tarjota sivustomme seuraajille -15% kaikista tuotteistaan. Alennuksen saa käyttämmällä tilauksen yhteydessä koodia sudio_mobiili ja on voimassa toistaiseksi, eli sillä ei ole päättymispäivää. Jos kuulokkeille on siis tarvetta, niin tästä vain Sudion valikoimaan tutustumaan!

Sudio mainostaa itseään yhtiönä, jonka tuotteet ovat laadukkaan suunnittelutyön tulosta. Niiden valmistuksessa kuunnellaan asiakkaita ja jokainen kappale pyritään viimeistelemään huolellisesti. Muotoilun osalta yhtiö pyrkii ajattomuuteen ja kehuukin kuulokkeidensa sopivan käyttöön olipa päällä sitten puku tai vapaammat vaatteet.

Ruotsalaisyhtiön mallistosta löytyy kuulokkeita 39 euron hintaluokasta 129 euron malleihin. Edullisimmat Sudion kuulokkeet ovat perinteisellä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä toimivia. Kalliimmat variantit käyttävät Bluetoot-teknologiaa ja mahdollistavat muun muassa ilmeen vaihtamisen kuorilla.

Alennus on voimassa Sudion omalta sivustolta tuotteita tilattaessa.

Alennuskoodi: sudio_mobiili.

Sudio virallinen kotisivusto