Testissä Galaxy S8:n etukamera – vloggaajan unelma?

Galaxy S8 etukamera

Jatketaan Samsung Galaxy S8:n käsittelyä. Hiljattain julkaistu Galaxy S8:n käyttöä helpottava vinkit-artikkeli saa jatkoa vlogin muodossa. Kyllä. Kuvasin puhelimelle lyhyen vlogin. Miksi? Koska Samsungin uutuudessa on erittäin loistava etukamera, joka kykenee kuvaamaan videota jopa 2K-tarkkuudella, eli 2560 x 1440 pikselin resoluutiolla. Samaan eivät monet puhelimet pysty.

Hyvän etukameransa ansiosta Galaxy S8 saattaakin olla mainio vaihtoehto vloggaajille. Se on toki kallis, mutta jos ajattelee kokonaisuutta, niin maksaa se varmasti itsensä nopeasti takaisin ja helpottaa elämää, kun mukana ei tarvitse kuljettaa erillistä kameraa. Kaikki hoituu Galaxy S8:lla.

Toki läheskään kaikki vloggaajat eivät tarvitse 2K-videokuvaa, vaan full hd -laatu on täysin riittävä. Sekaan mahtuu kuitenkin myös niitä ”hifistelijöitä”, joille kuvanlaatu ja sen tarkkuus on äärimmäisen tärkeää. Niinpä Galaxy S8 voi tässä suhteessa olla täydellinen vaihtoehto!

Nyt Galaxy S8:aa ei tarvitse ostaa summanmutikassa, sillä alta löytyy esimerkkivideo, joka on kuvattu Galaxy S8:n etukameralla 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella. Videota ei ole käsitelty millään tavalla. Se on siirretty USB-johdolla koneella ja sen jälkeen suoraan YouTubeen.