Nokia 3310 tänään kaupoissa – maksaa 59 euroa

Uusi Nokia 3310

Legendaarinen Nokia 3310 on palannut markkinoille. Suomalaisen HMD Global Oy:n toimesta toteutettu toisen sukupolven 3310 on tänään saapunut virallisesti myyntiin Suomessa. Se on seuraaja vuonna 2000 julkistetulle alkuperäiselle Nokia 3310:lle, joka tuli tunnetuksi loistavasta akkukestostaan, kestävästä rakenteestaan, matopelistään ja vaihdettavista värikuoristaan.

Uusi malli päivittää esikuvansa muodot ja yksityiskohdat tähän päivään. Se lisää mukaan 2,4 tuuman värinäytön, kahden megapikselin kameran ja microSD-muistikorttipaikan. Puhelimessa on Series 30+ -käyttöjärjestelmä, joka sisältää muun muassa Opera Mini -verkkoselaimen ja legendaarisen matopelin. Laitteessa on kaksi SIM-korttipaikkaa.

Puhelimen saatavuus saattaa olla alussa paikoitellen heikkoa, sillä Verkkokauppa.com on ottanut ennakkotilauksia vastaan 3310:stä jo kolmisen kuukautta ja kehui maaliskuussa kysynnän yllättäneen: ”Nokia 3310:n suosio on yllättänyt meidät ja ennakkotilauksia on satanut erittäin kovaa tahtia. En ihmettelisi, jos pian tämä malli löytyy useammalta suomalaiselta – jälleen kerran!”, hehkuttaa Verkkokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava.

HMD:n Nokia 3310:n saa itselleen kaupasta 59 eurolla. Uutuuden värivaihtoehtoihin kuuluvat punainen, keltainen, tummansininen ja harmaa.