Hintavinkki: iPhone 6 32GB nyt vain 399 euroa

iPhone 6, 399 euroa

Houkuttaako niin sanottu i-maailma? Etkö kuitenkaan halua laittaa rahaa puhelimeen 700 euroa, jonka verran Applen nykyinen lippulaiva, iPhone 7, maksaa. Siinä tapauksessa kannattaa rynnätä alkuviikosta lähimpään Giganttiin metsästämään iPhone 6 -puhelinta.

Gigantti aloittaa tulevana maanantaina, eli 26. päivä kesäalen. Tarjolla on paljon hyviä tarjouksia, joista yksi on iPhone 6. Kyseessä on 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu iPhone 6 -puhelin, jonka hinnan Gigantti on tiputtanut 399 euroon. Normaalisti kyseistä laitetta myydään 100 euroa kalliimmalla hinnalla. Tarjous on voimassa 2. heinäkuuta asti.

Kyseessä on kaiken kaikkiaan varsin hyvä tarjous, vaikka iPhone 6 ei Applen tuoreinta puhelinsukupolvea edustakaan. Siitä löytyy Applen oma 64-bittinen A8-järjestelmäpiiri, gigatavun verran RAM-käyttömuistia, 4,7 tuuman IPS-kosketusnäyttö 1334 x 750 pikselin tarkkuudella, 4G LTE -yhteydet ja sormenjälkilukija. Puhelimen takana on edelleen kuvanlaadultaan hyvä kamera, jossa megapikseleitä on kahdeksan. Se yltää 1080p-videokuvaukseen sekä mahdollistaa slow-motion-videot 120 ja 240 fps:n nopeuksilla. Etupuolelta, näytön yltä löytyy 1,2 megapikselin kamera.

iPhone 6 tukee Applen syksyllä tulevaa iOS 11 -käyttöjärjestelmää, joka on yksi suurimmista ja merkittävimmistä päivityksistä Applen mobiilialustalle. Näin ollen käyttäjän ei tarvitse pelätä, että laite vanhenisi heti käteen.

Puhelimia on liikkeissä rajoitettu määrä ja niitä myydään ainoastaan yksi kappale asiakasta kohden. Jos loikka Apple-maailmaan kiinnostaa, onnistuu se nyt kohtalaisen edulliseen hintaan.

Gigantti, tarjouslehti