OnePlus 5:n myynti käynnistyi vauhdikkaasti

OnePlus 5

Muutama päivä sitten Suomessa kauppoihin saapuneen OnePlus 5:n myynti on käynnistynyt vauhdikkaasti, kerrotaan Elisalta. Puhelin saapui myyntiin 27.6 OnePlussan verkkokaupassa sekä Elisan myymälöissä. Suomessa Elisan myy OnePlussan puhelimia yksinoikeudella. Edelliset mallit, OnePlus 3 ja OnePlus 3T, myivät Elisalla todella hyvin ja olivat peräti kuukausi kuukautta Elisan myydyin puhelin.

OnePlus on löytänyt kohdeyleisönsä erinomaisesti. Keskustelu somessa kävi vilkkaana jo viime viikolla, ja tieto myynnin aloittamisesta tavoitti fanit hienosti. Osasimme odottaa Elisa Kulmaan yleisöä jonoksi asti jo pelkästään aikaisempien lanseeraustapahtumien perusteella, mutta yleisömäärä oli kuitenkin huomattavasti odotettua suurempi. Myös muilla paikkakunnilla jonojen pituudet pääsivät yllättämään meidät myönteisesti, vaikka olimme varautuneet kovaan kiinnostukseen”, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Uusi OnePlus 5 on aikaisempia malleja kalliimpi. Puhelimen saa itselleen 499 eurolla (6G/64GB), mutta huippuversio (8GB/128GB) kustantaa 559 euroa. Edellisen sukupolven, OnePlus 3T, maksoi 439 (64GB) tai 479 euroa (128GB).

Kiinalaisvalmistajan edellisten lippulaivojen tavoin myös OnePlus 5 tarjoaa käyttäjälleen 5,5 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Näyttö rakentuu Optic AMOLED -teknologian ympärille ja tukee DCI-P3-väriskaalaa. Takaa löytyy 16 megapikselin laajakuvakamera (Sony IMX 398, f/1.7, 1.12 µm kokoiset pikselit) sekä 20 megapikselin zoom-kamera (Sony IMX 350, f/2.6, 1.0 µm kokoiset pikselit).

OnePlus 5 tukee 4G LTE -yhteyksiä, siinä on kaksi SIM-korttipaikkaa, USB 2.0 Type-C -portti ja 3300 milliampeeritunnin akku, joka tukee OnePlussan omaa Dash Charge -pikalatausta.