Hintavinkki: iPhone 6 (32GB) Gigantista 349 eurolla

iPhone 6

Applen puhelimet ovat tunnetusti kalliita ja syksyllä saapuvasta seuraavan sukupolven iPhonesta odotetaan jopa nykyisiä malleja hinnakkaampaa. Niinpä Apple-maailmaa ”hyppääminen” ei ole aina niin yksinkertaista, joten hyvät hintavinkit ovat kullanarvoisia.

Nyt Applen maailmaa voi ”loikata” iPhone 6 -mallilla, jonka saa Gigantista kohtuulliseen 349 euron hintaan. Kyseessä on toki jo muutaman vuoden vanha malli, mutta edelleen erittäin toimiva peli niin tehojensa kuin kameransakin osalta. Puhelin on lisäksi oikeutettu tulevaan iOS 11 -päivitykseen, joten laitteen vanhenemista ohjelmiston osalta ei tarvitse pelätä.

iPhone 6 on varustettu 4,7 tuuman 1334 x 750 pikselin IPS-kosketusnäytöllä, jonka alapuolella on Applen tunnetusti laadukas Touch ID -sormenjälkilukija. Laitteen sisällä hyrrää yhtiön oma A8-järjestelmäpiiri, jonka osana on PowerVR GX6450 -grafiikkaohjain. Käyttömuistia on ”vain” gigatavun verran, mutta se riittää edelleen kohtalaisesti Applen hyvin optimoimalle iOS-käyttöjärjestelmälle. iPhone 6:n muita keskeisiä ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera, 4G LTE, 1,2 megapikselin etukamera, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS ja Lightning-liitäntä.

Jos iPhone 6:n haluaa yllä mainittuun 349 euron hintaan, kannattaa toimia nopeasti. Tarjous on nimittäin voimassa ainoastaan sunnuntaihin (16.7.2017) kello 23:59 asti.

Gigantti, iPhone 32GB (tähtiharmaa)