MobiiliBlogin videolla: HP Sprocket polaroid-tulostin

HP Sprocket polaroid-tulostin

Parisen viikkoa sitten tein MobiiliBlogissa videokatsauksen toisen sukupolven Nokia 3310 -puhelimeen, joka on kerännyt YouTube-kanavallani jo mukavasti katselukertoja. Jos et muuten ole jo tilannut MobiiliBlogin tube-kanavaa, kannattaa se tehdä ja liittyä yli 3000 muun tilaajan joukkoon. Jokainen tilaaja on arvokas ja auttaa kanavan näkyvyyden paranemisessa. Mutta se siitä ja tämänkertaisen videon pariin, eli HP Sprocket -tulostimeen.

HP Sprocket on niin sanottu polaroid-tulostin, jota voi käyttää älypuhelimen kanssa. Se yhdistetään puhelimeen Bluetoothilla, ladataan ohjelmistokaupasta (App Store, Google Play) Sprocket-sovellus ja annetaan tulostimen ”laulaa”.

Pienikokoinen Sprocket ei käytä perinteisten tulostimien tavoin väripatruunaa, vaan erityistä ZINK-paperia, jossa väri on itse paperissa. Aiheesta lisää itse videolla.

HP Sprocket maksaa noin 150 euroa ja sen mukana tulee akun lataamiseen tarkoitettu microUSB-johto sekä kymmenen kappaletta ZINK-papereita.