Lasipinnat, iPhone 7 Plussan muodot – onko tässä iPhone 7s Plus?

iPhone 7s Plus

Uutisoimme hiljattain luotettavalta lähteeltä verkkoon vuotaneista tietokoneella luoduista renderöintikuvista, joissa esiintyy mitä ilmeisemmin tuleva iPhone 8. Kuten kyseisessä artikkelissa totesin, viittaavat kaikki huhut siihen, että iPhone 8:n lisäksi Apple julkistaa niin sanotut s-versiot nykyisistä malleistaan. Tuleva iPhone 8, tai mitä ikinä sen lopullinen nimi (iPhone X, iPhone Edition…) sitten onkaan, juhlistaisi tavallaan Applen kymmenvuotista taivalta älypuhelinmarkkinoilla täysin uuden muotoilun ja teknologioiden saattelemana. Näistä merkittävin olisi lähes koko etualan peittävä OLED-teknologiaan perustuva 5,8 tuuman näyttö, johon on mahdollisesti myös integroitu sormenjälkilukija.

Juhlamallin lisäksi tulossa pitäisi siis olla myös iPhone 7s ja iPhone 7s Plus. Tuorein kuvavuoto valaisee sitä, miltä iPhone 7s Plus tulisi näyttämään. Jos kuva on aito, ovat muodot pysyneet ennallaan, mutta materiaalit vaihtuneet. Tämä tarkoittaa metallisen takaosan korvaamista lasilla, joka mahdollistaisi muun muassa langattoman latauksen tuomisen seuraavaan iPhone-mallistoon.

iPhone 7s Plus

iPhone 7s ja iPhone 7s Plus tulisivat sisältämään tuttuun tapaan Applen uuden järjestelmäpiirin, jo mainitun langattoman latauksen ja varmasti myös parannuksia kameraan. OLED-näyttö jäänee kuitenkin niin sanotun juhlamallin yksinoikeudeksi. Perusmallit tulevat myös olemaan hinnaltaan huomattavasti edullisempia, jos niin iPhonesta voi yleensä sanoa. Hinnat tulisivat säilymään ennallaan, kun iPhone 8:n hinnan on huhuttu kohoavan jopa 1200 dollariin.

PhoneArena, iPhone 7s Plus dummy unit captured in live pictures shows its shiny glass back side