OnePlus 5:stä myyntiin rajoitettu kullanvärinen (Soft Gold) erä

OnePlus 5 Soft Gold, kultainen

Kiinalainen OnePlus on aloittanut tänään kello 19.00 uuden väriversion myynnin OnePlus 5 -lippulaivastaan. Aikaisemmin tummissa Slate Gray– sekä Midnight Black -väreissä saatavilla olleesta OnePlus 5:stä on nyt tuotu myyntiin rajoitettu kullanvärinen erä. Kyseessä on todellakin rajoitettu erä, jonka suuruutta ei sen tarkemmin valmistajan osalta ole paljastettu. Eli jos puhelimensa haluaa kultaisena, kannattaa tilaus laittaa vetämään mahdollisimman nopeasti. Tämä onnistuu OnePlussan oman verkkokaupan sekä Elisan kautta.

Uusi Soft Gold -värinen OnePlus 5 eroaa malliston muista versioista myös sillä, että sen takaosa on hiekkapuhallettu, joka takaa laitteesta entistäkin paremman otteen. Kultaisen version saa ainoastaan kuuden gigatavun RAM-käyttömuistilla sekä 64 gigatavun tallennustilalla. Tarjolla ei ole paremmin varusteltua 8GB/128GB varianttia. Hintaa puhelimella on 499 euroa.

OnePlus 5 Soft Gold, kultainen

OnePlus 5:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 5,5 tuuman  Optic AMOLED -kosketusnäyttö, kaksi takakameraa (20MP & 16MP), 16 megapikselin etukamera, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4G LTE, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, BeiDou, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G (2×2 MIMO), NFC, kaksi SIM-korttipaikkaa, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 3300 milliampeeritunnin akku ja Android 7.1 Nougat -pohjainen OxygenOS-käyttöjärjestelmä.