Honor 9:stä myytiin uusi väriversio: musta

Huawei Honor 9

Suomi sai kunnian olla ensimmäinen maa Euroopassa, jonne Honor 9 rantautui Kiinan jälkeen. Kesäkuun lopussa myyntiin saapunut puhelin tuotiin myyntiin harmaana sekä sinisenä. Allekirjoittanut uumoili jo tuolloin, että värivalikoima tulee mitä todennäköisimmin laajentumaan, sillä Kiinassa puhelinta myydään myös mustana ja kultaisena. Nyt toinen näistä väreistä saapuu Suomeen. Kyseessä on Midnight Black -musta, joka rantautuu Suomessa kauppojen hyllylle 14. elokuuta.

Valmistaja kehuu Honor 9:n ainutlaatuisen lasisen rakenteen tuovan musta version esille silkkisen viettelevänä. Samalla kun musta Honor 9 saapuu myyntiin, aloittaa Huawei uuden markkinointikampanjan, joka on koko Euroopan kattava ja keskittyy Honor 9:n teknisyyteen.

Suomessa toteutetut markkinointikampanjamme ovat herättäneet laajaa kiinnostusta aina pääkonttoriamme myöten. Näkemyksiämme kuunneltiin tarkasti uutta kampanjaa suunniteltaessa ja olimme tiiviisti läsnä sen toteutuksessa”, kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Asemamme markkinassa on vakiintunut ja myös markkinointimme pitää kehittyä sen mukaisesti. Olemme kansainvälinen yritys, jonka brändit yhdistävät ihmisiä yli maarajojen. Uusi kampanjamme vahvistaa tätä globaalia yhteyttä sekä Honor 9:n vertaansa vailla olevaa vastinetta rahalle”, sanoo Lehtimäki.

Uusi Midnight Black -musta Huawei Honor 9 saapuu myyntiin ainoastaan edullisempana 499 euron versiona. Siitä löytyy siis neljä gigatavua käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Osa väreistä on saatavilla myös 599 euroa maksana 6GB/128GB varianttina.

Honor 9:ssä on 5,15 tuuman kokoinen IPS-kosketusnäyttö, joka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä. Puhelimessa on 20 MP + 12 MP kaksoiskamera, tehokas 8-ytiminen Kirin 960 -prosessori ja EMUI 5.1 -käyttöliittymä. Täysin uutta Honor 9:ssä on muun muassa Monsterin kanssa yhteistyössä kehitetty Huawei Purity -taajuuskorjain sekä 3D-hahmon luomisen itsestään tai ystävästään mahdollistava 3D Creator -kuvaustila. Honor 9:ssä on myös GoPro Quik -videoeditori helppoon ja nopeaan videoiden luontiin.

Huawein Honor-malliston lippulaiva on käynyt kaupaksi hyvin. Yhtiö ilmoitti hiljattain, että ensimmäisen kuukauden aikana Honor 9 -puhelimia toimitettiin markkinoille miljoona kappaletta