Hintavinkki: Galaxy S8:n hinta laskenut 599 euroon

Galaxy S8 etukamera

Huhtikuussa Suomessa kauppoihin saapunut Galaxy S -sarjan uusi lippulaiva, Galaxy S8, maksoi rantautuessaan Pohjolaan 829 euroa. Nyt kun aikaa on kulunut vajaa puoli vuotta ja markkinoille on lanseerattu 1029 euroa maksava Galaxy Note 8, on Galaxy S8:n hinta pudonnut yleisesti jo reilulla parilla sadalla eurolla. Sen nimittäin saa tällä hetkellä esimerkiksi Gigantista sekä Verkkokauppa.comista 599 eurolla. Kyseessä on 64 gigatavun versio, jonka saa mustana, harmaa sekä hopeisena.

Galaxy S8:ssa on lähes koko etualan peittävä 5,8 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, jossa on 2960 x 1440 pikselin tarkkuus ja 18.5:9-kuvasuhde. Sisällä jyskyttää Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri (Octa core 2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), jonka tukena on neljä gigatavua käyttömuistia. Akku on kapasiteetiltaan 3000 mAh:ta.

Puhelimen taakse Samsung on sijoittanut 12 megapikselin Dual Pixel -kameran f/1.7-aukolla. Etukamera on tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä.

Galaxy S8 oli markkinoille saapuessaan ensimmäinen puhelin, joka tuki uutta Bluetooth 5.0 -teknologiaa. Puhelimen sivulle on integroitu oma painike Samsungin Bixby-äänioppaalle, joka on kilpailija Google Assistantille ja Apple Sirille. S8 tukee myös Dex-telakkaa, johon voidaan liittää tietokoneen näyttö, näppäimistö sekä hiiri. Näin puhelinta voidaan käyttää suurelta näytöltä tietokoneen tavoin. Puhelimessa on myös microSD-muistikorttipaikka.

14 kommenttia

 1. Se vaan kuvaa sitä ,että Samsung pelkää Nokia 8 puhelinta!!!

 2. Ei ainakaan enää saa kuudella satkulla. Ei taimnut olla mikään pysyvä hinnanpudotus.

  1. Niinpä näkyy. Molemmissa paikoissa hinta noussut, vaikka ne kyllä artikkelia kirjoittaessani huomannut, että kyseessä olisi varsinainen tarjous, joka loppuu tiettynä päivänä. Gigantilla oli ainoastaan maininta, että hinta on voimassa vain heidän verkkokaupassa.

 3. Telia laittoi 3.9 asti tarjoukseen. Noiden muiden hinta robotit seuras ja laittoi samaan tai alle. Esim Power myi 598€ ja antoivat vielä vanhasta hyvitystä. Eli vaihto-ohjelma toimi myös tarjous hintaan. Myyjä kertoi että heidänkin hinta nousee kun kilpailijoillakin.

  1. Ja kuulemma Elisalla kova myyntivire, one+5 ja Nokia 8 vetää hyvin, ja heillä on sitä Nokiaa varastossa. Soneralla vain ennakkomyynnissä, ilmeisesti halusivat vähän sekoittaa pakkaa ja heittää kovan tarjouksen. Kuitenkin joku aina vaihtaa myös liittymää.

  2. Aaa, se on mennyt noin tekniseksi tuo ”hintapolitiikka”. ?

  1. Samuuko puhelin aina, kun katsot YouTube-videoita? Toimiiko puhelin muuten normaalisti?

   1. Toi sammuminen oli eka kerta ja netti vähän pätkii niin ei toimi normaalisti kuitenkin puhelin on 3 vuotta vanha

   2. Toi sammuminen oli eka kerta ja netti vähän pätkii niin ei toimi normaalisti kuitenkin puhelin on 3 vuotta vanha

   3. Se oli eka kerta ja netti vähän pätkii niin ei toimi normaalisti kuitenkin puhelin on 3 vuotta vanha

   4. Ei. Se oli eka kerta ja netti vähän pätkii niin ei toimi normaalisti kuitenkin puhelin on 3 vuotta vanha

Kommentointi on suljettu!