MobiiliBlogin videolla: esittelyssä iOS 11 -päivitys

iOS 11

Apple on koko kesän testannut ahkerasti tulevaa iOS 11 -päivitystä, jonka halukkaat ovat voineet asentaa puhelimiinsa sekä taulutietokoneihinsa osallistumalla yhtiön beta-ohjelmaan. Moni ei kuitenkaan uskalla koskea betaan, koska kyseessä voi olla esimerkiksi työpuhelin, jossa ei ole varaa testiversion mahdollisille bugeille. Virallinen versio iOS 11 -käyttöjärjestelmästä on kuitenkin jo aivan nurkan takana, sillä Apple järjestää 12. syyyskuuta julkistustilaisuuden. Sen yhteydessä Applen odotetaan esittelevän markkinoiden kolme uutta iPhone-puhelinta sekä kertovan muun muassa milloin iOS 11 -päivityksen jakelu nykyiselle laitekannalle käynnistyy.

iOS 11 on tällä hetkellä siis erittäin ajankohtainen ja moni varmasti miettii, mitä käytännön uudistuksia kyseinen päivitys iPhoneen ja iPadiin tuo. Niinpä päätin koostaa uudistuksista videon, jonka voit katsoa ”lue lisää” -linkin takaa. Siinä esittelen iOS 11:n uudistuksia sekä iPhonella että iPadilla. Toki mukana ei ole läheskään kaikki muutokset ja parannukset, mutta ainakin osa niistä, joten videon kautta pääsee hieman fiilistelemään iOS 11 -päivitystä näin ennakkoon.

2 kommenttia

  1. Moikka Teemu. Kiitos taas videosta. Se on totta, että monet meistä ei varmasti uskalla vielä asentaa beta-versiota ennen virallista julkaisua. Osaatko sanoa toimiiko jo tässä versiossa myös S-Mobiili, aiemmin tämä sovellus ei toiminut. Valitettavasti en muista beta-versiota. Kiitos!

    1. Mukava, jos oli katsomisen arvoinen. ?

      Näkyy nyt toimivan S-mobiili. Olen isekin ”surkutellut”, kun kyseinen appi ei ole pelittänyt. Nyt vaikuttaisi pelittävän normaalisti.

Kommentointi on suljettu!