Huaweilta edullinen Honor 6A myyntiin Suomessa

Honor 6A

Kiinalainen, kovassa nosteessa Suomessa edelleen oleva, Huawei jatkaa Honor-tuoteperheensä laajentamista. Tällä kertaa luvassa on alle 200 euron hintaluokkaan sijoittuva Honor 6A, joka on saatavilla heti. Huawei kehuu uutuuden erottuvan edullisessa hintaryhmässään kestävällä akulla, laadukkailla kameroilla ja tehokkaalla järjesteslmäpiirillä.

Muotoilullisesti Honor 6A on tunnistettavissa Huawein puhelimeksi. Siinä on hiekkapuhallettu metallinen rakenne pyöristetyillä kulmilla ja se on saatavilla kultaisena, hopeana sekä harmaana. Puhelin on varustettu hybrid-SIM-korttipaikalla, johon voidaan asettaa kaksi SIM-korttia tai yksi SIM-kortti ja yksi microSD-muistikortti. Kooltaan laite on 143,7 x 71 x 8,2 millimetriä ja se painaa 143 grammaa.

Honor 6A on hyvä esimerkki laitteesta, jonka arvo on hintaansa korkeampi. Sekä Honor-brändillä että tasokkailla peruspuhelimilla on kysyntää”, kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Uutukaisen etupuolella loistaa viiden tuuman IPS LCD -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Sen kautta hallitaan Android 7.0 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä lepää valmistajan oma EMUI 5.1 -käyttöliittymä.

Huawei Honor 6A:n sisällä hyrrää 1,2 gigahertsin Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, jossa on kahdeksan suoritinydintä. RAM-käyttömuistia löytyy kahden gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa 16 gigatavua.

Huawei Honor 6A

Takaa Honor 6A:sta löytyy 13 megapikselin kamera ja edestä viiden megapikselin selfie-kamera. Sormenjälkilukijaa tästä Huawein malleista ei löydy ollenkaan.

Honor 6A:n muita ominaisuuksia ovat 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.1, A-GPS, GLONASS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja FM-radio. Akku on kapasiteetiltaan 3020 milliampeerituntia. Hyvin optimoidun ohjelmiston ansiosta se kestää yhdellä ladauksella jopa 12 tuntia HD-videotoistoa ja 10 tuntia nettisurffailua 4G-tilassa.

Huawein uutuus saapui Suomessa myyntiin jo eilen. Sen virallinen suositushinta on 179 euroa.

Lehdistötiedote, Honor-perhe kasvaa – metallinen Honor 6A saapuu Suomeen tänään

4 kommenttia

  1. Alkaa olla melko sekavaa toi Huawein valikoima. Malleja lähes samoilla hinnoilla ja ominaisuuksilla jo liian kanssa. Muistuttaa Samsungin vanhaa politiikka.

    1. Tuo on kyllä totta. Mieleen tulee tosiaan Samsungin, tai takavuosien Nokia.

      En oikein ymmärrä tätä jatkuvaa uusien ja hyvin samankaltaisten mallien tuomista markkinoille. Apple on kuitenkin osoittanut, että hyvinkin kapealla mallistolla voi pärjätä. Ehkä ajatus on siinä, että uusi malli näyttäytyy käyttäjälle aina uutena (vaikka ei tarjoaisi periaatteessa mitään, mitä jo aikaisemmista malleista ei löytyisi) ja on näin kuluttajan silmissä mielenkiintoisempi?

      1. Luodaan sillä illuusio että uutta tulee jatkuvasti vaikka samaa p…. eri paketissa. Ja pääsehän vanhoista osista eroon.

Kommentointi on suljettu!