MobiiliBlogin videolla: esikatsaus Nokia 6 -puhelimeen

Nokia 6

MobiiliBlogin videotuotanto on vaihteeksi pyöräytetty taas kunnolla käyntiin. Edellisestä videosta on aikaa ainoastaan vajaa viikko ja nyt YouTube-kanavallemme pukkaa jo uutta videota. Viimekertaisessa videossa tutustuimme Applen tulevaan iOS 11 -käyttöjärjestelmään ja nyt siirrytään täysin toiseen maailmaa, sillä käsissä on Nokia 6.

Tällä kertaa luvassa on unboxing-video, jossa tehdään pikainen esikatsaus HMD Global Oy:n ensimmäiseen Android-älypuhelimeen, eli Nokia 6:een. Alkujaan Nokia 6:n oli tarkoitus tulla myyntiin vain ja ainoastaan Kiinassa, mutta sittemmin sen saatavuutta on laajennettu muun muassa tänne Suomeen, jossa hinta pyörii tällä hetkellä noin 250 eurossa.

Nokia 6 rakentuu malliston muita jäseniä kantikkaampien muotojen varaan. Siinä on käytetty 6000-sarjan alumiinia, jota hyödyntämällä on saatu aikaiseksi tukeva ja yhtenäinen rakenne. Puhelimessa on muun muassa 5,5 tuuman 1920 x 1080 pikselin IPS-kosketusnäyttö, Snapdragon 430 -siru, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 16 megapikselin taka- sekä kahdeksan megapikselin etukamera.

2 kommenttia

  1. Asiasisältö videoissa kohdallaan, tuntuu silti että videoissa ei juurikaan tapahdu mitään. Rauhallinen tahti on plussaa, mutta esimerkiksi puhelinta voisi kuvata enemmän ja sen käyttöliittymää voisi pyöritella enemmän, jolloin video ei olisi vain ruudulla näkyvä käsi jossa on kännykkä samassa asennnossa koko muutaman minuuttisen ajan ja höpötykset päälle

    1. Kiitos vinkistä! Pitää yrittää jatkossa leikata mukaan enemmän kohtia, joissa näkyy puhelimen yksityiskohtia ja käyttöliittymää. Testeissä/arvosteluissa käyttöliittymää kyllä pyöritellään kunnolla. ?

Kommentointi on suljettu!