iOS 11 -päivitys ladattavaksi 19. syyskuuta

iOS 11

Apple tuo mobiilikäyttöjärjestelmänsä seuraavan version käyttäjien ladattavaksi 19. syyskuuta, eli muutama päivä ennen kuin uudet iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimet saapuva Suomessa kauppoihin. Applen uudet puhelimet saapuvat myyntiin 22.9 ja huippumalli iPhone X marraskuun 3. päivä.

iOS 11 on yksi historian merkittävimmistä päivityksistä Applen mobiilialustalle. Uusimmassa versiossa on keskitytty erityisesti parantamaan iPad-taulutietokoneiden käyttökokemusta muun muassa mahdollistamalla tietojen vienti sovelluksesta toiseen niin sanotusti drag-and-drop-periaatteella. Se tuo mukanaan myös täysin uudistuneen App Store -kaupan, integroi alustaan laajennetun todellisuuden tuomalla sen kehittäjien käyttöön, nopeuttaa kirjoittamista parannetulla näppäimistöllä, sisältää muokattavan ohjauskeskuksen ja mahdollistaa ruudun sisällön tallentamisen videona. Nämä ovat vain muutamia niistä uudistuksista, joita iOS 11 käyttäjilleen tarjoaa.

Teimme MobiiliBlogissa hiljattain laajan videokatsauksen iOS 11 -käyttöjärjestelmän uudistuksiin sekä iPhonella että iPadille. Katso video jutun lopusta tai YouTube-kanavaltamme.

iOS 11 on yhteensopiva puhelimien osalta iPhone 5s -mallista eteenpäin, tablettien osalta Pro-malliston on tuettuna sekä iPad Air, iPad Air 2, iPad (viiden sukupolvi), iPad mini 2, iPad mini 3 ja iPad mini 4. Lisäksi iOS 11 on asennettavissa uusimpaan kuudennen sukupolven iPod Touch -soittimeen.

Apple, iOS 11