Hintavinkki: iPhone 6 (32GB) nyt 339 euroa

iPhone 6, tarjous

Samalla kun monet odottavat Applen uusia iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimia sekä hieman myöhemmin kauppoihin saapuvaa iPhone X:ää, eivät kaikki ole valmiita maksamaan hurjia summia puhelimesta, mutta haluaisivat silti mukaan Applen ekosysteemiin. Niinpä hyvät hintavinkit voivat olla kullanarvoisia. Tässä olisi yksi.

Power kauppaan iPhone 6 -puhelinta parhaillaan 339 euron hintaan (Elisalta puhelin löytyisi kympin edullisemmin, mutta laite on varastosta loppu ja toimitukset jatkuvat vasta viikolla 41, eli parin viikon päästä). Kyseessä on 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu versio. Kyseessä ei toki ole enää mikään uutuus, mutta edelleen pätevä laite, joka tukee muun muassa huomenna (19.9) saapuvaa iOS 11 -päivitystä.

iPhone 6:n keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat alumiininen rakenne, 4,7 tuuman Retina-näyttö, kahdeksan megapikselin takakamera, 1,2 megapikselin etukamera, 4G LTE -yhteydet, Touch ID -sormenjälkilukija, Apple A8 -järjestelmäpiiri ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Kaikki tämä on pakattu ohueen 6,9 millimetrin rakenteeseen.

Power, Apple iPhone 6 32 GB Harmaa

4 kommenttia

  1. Jos miettii luurin käyttöä vielä pidempään niin, olisiko valinta silloin iPhone SE, jonka hankintahinta on vieläkin alhaisempi ja siinä uudempi Apple A9 -prosessori.

    1. Tuossa mielessä on. Toisille siinä saattaa vaan olla liian pieni näyttö ja akkukestokin taitaa olla kutosessa parempi? Mutta se on totta, että iPhone SE tarjoaa ominaisuuksien osalta paremman vastineen rahalle.

  2. Jeps. Kukin valitsee tavallaan. Toivottavasti ostajalla on järki kädessään, kun vierailee myymälässä. SE:ssä on speksien mukaan ”parempi” pääkamera ja käyttömuistiakin 2 Gt, kun puolestaan kaksi vuotta vanhemmassa mallissa iPhone 6:ssa on 1 Gt. Toki SE:n näyttö ei ole parhain luomaan visuaalista elämystä.

    1. Jos itse valitsisin, niin ottaisin SE:n. Mutta tosiaan, jokainen painottaa eri asioita ja valitsee luurinsa sen mukaan.

Kommentointi on suljettu!