iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimet sekä Apple Watch Series 3 -kello saapuivat myyntiin

iPhone 8 Watch Series 3

Applen uuden sukupolven älypuhelimet ja älykellot ovat saapuneet Suomessa myyntiin. Hiljattain esiteltyjen iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimien sekä Apple Watch Series 3 -älykellon myynti Suomessa käynnistyi eilen. Joko olet hankkinut omasi? (jos olet, kerro kokemuksistasi kommenteissa) Vai odotteletko puhelinten osalta kenties marraskuussa myyntiin saapuvaa, Applen kymmenvuotista taivalta älypuhelinmarkkinoilla juhlistavaa iPhone X -huippupuhelinta?

iPhone 8– ja iPhone 8 Plus jatkavat tutulla muotoilulinjalla, mutta niiden takaosa on edeltäjien sijaan lasia. Uutuuksien tärkeimpiä uudistuksia ovat laajemman väriavaruuden omaava näyttö, kehittyneemmät kamerat, tehokkaampi A11 Bionic -järjestelmäpiiri ja langaton lataus (Qi). Molemmat iPhone 8 -variantit ovat saatavilla tähtiharmaana, kultaisena ja hopeisena.

Apple Watch Series 3 edustaa Applen älykellomalliston tuoreinta jäsentä. Siitä löytyy tehokkaampi S3-järjestelmäpiiri sekä uusi W2-siru, joka huolehtii muun muassa WiFi- ja Bluetooth-yhteyksistä mahdollistaen nopeammin toimivat yhteydet aikaisempaa energiatehokkaammin. Mukana on toisen sukupolven OLED-kosketusnäyttö, jota suojaa Suomessa myytävässä versiossa Ion-X-lasi. Kellon ominaisuuksiin kuuluvat sisäänrakennettu GPS sekä korkeusmittari, jotka yhdessä uuden watchOS 4 -ohjelmiston kanssa pystyvät tarjoamaan entistäkin tarkempia harjoittelutuloksia. Tallennustilaa on kahdeksan gigatavua.

Uusien iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -puhelinten suositushinnat alkavat 829 (64GB) ja 939 (64GB) eurosta. Apple Watch Series 3 maksaa puolestaan 38 millimetrin versiona 379 ja 42 millimetrin kokoisena 409 euroa. Suomessa ei ainakaan toistaiseksi nähdä kaupoissa sisäänrakennetulla 4G LTE -yhteydellä varustettua Watch Series 3 Cellular -kelloa.

2 kommenttia

  1. Täällä yksi iPhone 8 plus puhelimen omistaja. Sain Telia myymälästä julkaisupäivänä kun olin toinen asiakas. Tosin mietin pari kertaa hommaanko, kun iPhone X haluan. Ostin tuon ensin kun kuitenkin X:n saatavuus heikko alussa. Tämmönen Apple friikki kun on niin pitää olla uusin malli aina 😀 Mutta alku tunnelmat on loistavat. Toimii hyvin ja nopeasti. Noita AR-sovelluksia odotan kun tulee kivoja sovelluksia pelejä niin voi testailla niitä. Mites Teemu meinaatko hommata iPhone 8/8+ vai iPhone X??

    1. Tänään meinas lähtee mukaan iPhone 8 Plus, mutta maltoin mieleni. ? Tuo kamera on kyllä cool, mutta ei siinä tosiaan oikeen mitään wow-efektiä tullut. Silti tekisi mieli ostaa.

      Yritän odotella kymppiä ja katson sitten päivitänkö tän 7 Plussan johonkin uuteen, eli iPhone 8:iin tai iPhone X:ään. ?

Kommentointi on suljettu!