HMD julkaisi Nokia 3310 -puhelimesta 3G-version

Nokia 3310 3G

Toukokuun lopussa Suomessa myyntiin saapuneesta legendaarisen Nokia 3310 modernisoidusta versiosta tuodaan markkinoille lokakuun 10. päivä 3G-yhteydellä varustettu versio, kertoo kotimainen HMD Global Oy tiedotteessaan. Samaisena päivänä myyntiin rantautuu myös paranneltu versio Nokia 8:sta, jossa on 6 gigatavua RAM-käyttömuistia (nykyisessä 4GB) ja 128 gigatavua tallennustilaa (nykyisessä 64GB). HDM puskee siis markkinoille tasaiseen tahtiin uusia Nokia-puhelimia.

Nopeamman 3G-yhteyden lisäksi Nokia 3310 3G tuo parannuksia puhelimen käyttöliittymään. Uutuus tarjoaa paremmin käyttäjän räätälöitävissä olevan käyttöympäristön. Käyttäjä voi esimerkiksi valita itselleen parhaiten sopivan teeman sekä vaihtaa kuvakkeiden värejä ja paikkoja, jolloin suosikkitoiminnot ovat kätevästi esillä. Puhelimessa on mukana Snake-matopeli.

Uudistetusta Nokia 3310 -puhelimestamme on tullut globaali ilmiö. Älypuhelinten dominoimassa maailmassa nostalgian ja kauniin, pitkäkestoisella akulla varustetun puhelimen yhdistelmä on todella inspiroinut ihmisiä. Fanimme ympäri maailman ovat toivoneet, että tekisimme tästä ikonisesta tuotteesta myös 3G-version. Olemme kuulleet toiveenne ja toivotamme tänään tervetulleeksi Nokia 3310 3G:n”, sanoo HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas.

Nokia 3310 3G

Peruspuhelimena Nokia 3310 3G:n fokus on tekstaamisessa ja soittelussa. Tarvittaessa sillä kuitenkin pääsee nettiin ja laitteeseen pystyy myös lataamaan muutamia sovelluksia. Nokia 3310 3G tarjoaa muun muassa 2,4 tuuman värinäytön, kahden megapikselin kameran ja microSD-muistikorttipaikan. Laitteen akku kestää valmiustilassa jopa 27. päivää.

Uutukainen saapuu siis kauppoihin 10.10 ja sen suositushinta on 59 euroa. Nokia 3310 3G on saatavilla kaikkiaa neljässä eri värissä, jotka ovat keltainen ja lämpimän punainen sekä kauniit uutuudet vaaleansininen ja hiilenmusta. Puhelimen näppäimistö on hopeanvärinen.

Alla MobiiliBlogin videotesti uuden sukupolven Nokia 3310:stä (ei 3G-versio):

Lehdistötiedote, Nyt tulee Nokia 3310 3G: puhuminen ja tekstaaminen houkuttavat yhä useampia