OnePlus 5 JCC+ -erikoisversio saapui Suomessa myyntiin

OnePlus 5 JCC+

Kiinalainen älypuhelimia valmistava OnePlus on tuonut kesällä julkaistusta OnePlus 5 -puhelimestaan markkinoille tänään uuden JCC+ -erikoisversion, jonka on suunnitellut ranskalainen muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajac. Uutuusmalli on saatavilla OnePlussan omasta verkkokaupasta. Suomessa Elisa Kulma tuo myyntiin aiheeseen liittyvät Jean-Charles de Castelbajac’n suunnittelemat Never Settle -t-paidan sekä Callection-kangaskassin. Puhelimen ostajat saavat mukaan joko edellä mainitun t-paidan tai kangaskassin. Hintaa OnePlus 5 JCC+ -erikoisversiolla on 559 euroa, kun perusversion suositushinta on edullisimillaan 499 euroa.

Kaivamalla lompakosta 559 euroa käyttäjä saa tutun OnePlus 5 -puhelimen, jonka ulkoiseen olemukseen ikoninen muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajac on antanut oman kosketuksensa.

OnePlus 5 JCC+

OnePlus 5 JCC+

OnePlus 5 JCC+:n takakuoressa on kirjoitusta, joka erottaa sen perusversiosta. Mukaan on saatu myös väriä painikkeiden kautta. Äänenvoimakkuuden säädin on punainen, niin sanottu mute-kytkin keltainen ja virtapainike sininen.

Callection-mallisto on suunniteltu yhteistyössä ranskalaisen muotisuunnittelija Castelbajac’n kanssa. 8 Gt:n RAM-muistilla ja 128 Gt:n tallennustilalla varustettu JCC+ -älypuhelin on malliston kruununjalokivi”, kommentoidaan puhelinta virallisessa lehdistötiedotteessa.

Muilta osin kyseessä on tuttu OnePlus 5. Siitä löytyy muun muassa 5,5 tuuman full hd -kosketusnäyttö, Snapdragon 835 -siru, 4G LTE, kahdeksan gigatavua käyttömuistia, 128 gigatavua tallennustilaa, kaksoiskamera (16MP & 20MP), 16 megapikselin etukamera ja 3300 milliampeeritunnin akku Dash Charge -pikalatauksella.

Käyttöjärjestelmänä JCC+ -versiossa on Android 7.1.1 Nougat, jota koristaa 10 kappaletta Jean-Charles de Castelbajac’n suunnittelemia taustakuvia. Taustakuvat ovat jo ladattavissa OnePlussan viralliselta verkkosivulta zip-tiedostona tämän linkin takaa.

OnePlus, OnPlue 5 JCC+ -tuotesivu