MKBHD:n Apple iPhone 8 -arvostelu

iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Allekirjoittanut ei tällä kertaa päivittänyt uuteen iPhoneen (vaikka se lähellä olikin), joten olen joutunut keskittymään lukemaan muiden arvosteluita iPhone 8:sta sekä katsomaan videoarvosteluita Applen uusista puhelimista.

MKBHD, eli Marques Brownlee on kasannut iPhone 8:sta hyvän videoarvostelun. Herra kehuu erityisesti Applen uutta A11 Bionic -sirua, joka on helposti markkinoiden tehokkain mobiilijärjestelmäpiiri. Uusi siru on paitsi tehokas, mutta myös energiatehokas, joka parantaa laitteiden akkukestoa, kertoo Brownleen. Uusi siru tekee iPhone 8:sta todella nopean, joka näkyy jokapäiväisessä käytössä.

Tehokkaan sirun ansiosta myös kameraa on pystytty parantamaan. Uusi iPhone 8 pystyy tallentamaan 4K-videokuvaa 60fps:n nopeudella ja hidastusvideoita täydellä full hd -tarkkuudella ja 240fps:n nopeudella. Bronwleen mukaan kamerakuvien laatu on parantunut huomattavasti iPhone 7 -sarjasta. Toki suuri kunnia tästä kuuluu myös uusille sensoreille, mutta erityisesti A11 Bionic -sirun tehokkuus mahdollistaa paljon muun muassa uusi temppuja Muotokuva-tilaan.

Mutta sen enempää arvostelua spoilaamatta, katsokaa video alta:

4 kommenttia

  1. Moro! Pystyisitkö tekemään iPhone 7: sta jonkun rewiew 2017 with IOS 11 videon?
    Itseä kiinnostaisi kovasti, koska aion mahdollisesti ostaa iPhone 7.

    1. Laitetaan korvan taakse! iOS 11:sta teinkin jo videon, jossa käytössä oli iPhone 7 Plus.

  2. iPhone 8 on tosi hyvä puhelin, mutta ongelma on, että jos vahingossa takalasi rikkoutu, sen korjaaminen maksaa paljon. Onko sulla semmonen arvostelu, jossa puhut iPhonen korjaamisesta?

Kommentointi on suljettu!