MobiiliBlogin videolla: Jelly -maailman pieni 4G-älypuhelin

Jelly

Videotuotanto on ollut hieman tauolla, mutta nyt viimein olisi tarjolla uusi video, joka löytyy MobiiliBlogin YouTube-kanavalta (käy tilaamassa!) sekä tämän jutun lopusta. Videon aiheena ei tällä kertaa ole minkään tunnetun valmistajan puhelin, vaan uuden startupin nimeltään Unihertzin Jelly. Mikä tekee Jellystä videon arvoisen laitteen? Se, että kyseessä on valmistajan mukaan maailman pienin 4G-yhteydellä varustettu älypuhelin.

Jelly on siis pieni. Se on mitoiltaan 92,3 x 43 x 13,3 millimetriä. Se rakentuu muovista, mutta on siitä huolimatta jämäkkä, eikä tunnu niin sanotusti lelulta.

Puhelimessa on 2,45 tuuman 240 x 432 pikselin kosketusnäyttö, jonka kautta hallitaan Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmää. Laitteesta on saatavilla kaksi versiota. Perusmallissa on gigatavun verran RAM-käyttömuistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Videolla nähtävässä pro-versiossa on puolestaan kaksi gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Tämä versio on ehdottomasti suositeltava, sillä gigatavu RAM:ia on varsin vähän Androidille.

Jellyn sisällä hyrrää 1,1 gigahertsin neliydinsuoritin. Laitteen takana on kahdeksan megapikselin ja edessä kahden megapikselin kamera. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, A-GPS, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Selvennettäköön vielä, että Jelly pro:ssa on kaksi omaa nano-SIM-paikkaa sekä erillinen muistikottipaikka, eli käyttäjä pystyy hyödyntämään kahta liittymää, ilman että menettää muistikorttipaikkaa. Puhelimesta on myös single-SIM-versio, joten laitetta ostaessa kannattaa olla tarkkaan, mitä mallia on tilaamassa. Hintaa Jelly Pro:lla on noin 110-120 euroa. Jutun lopusta löytyy linkkejä laitteen tilaamiseen.

Mutta sitten itse videoon, jossa näette ensitunnelmani laitteesta. Videolla näen laitteen livenä ensimmäistä kertaa, sillä en avannut laatikkoa ennen videon kuvausta. Mukavia katseluhetkiä!

Unihertz, virallinen verkkosivusto
Unihertz, tilaa Jelly pro
Amazon UK, Jelly pro
Amazon DE, Jelly Pro

1 kommentti

  1. Hei Teemu. Pitkästä aikaa 🙂 Kiitos kattavasta ja ”pienestä” videosta. Varmasti maailman pienin älypuhelin, ei varmaan mikään huono? Olen kyllä yllättynyt, että noin pieneen puhelimeen yleensä mahtuu mitään 🙂

Kommentointi on suljettu!